Gå videre til innhold
Canon utvider sin EF Cinema objektivserie med fire kompakte, lette og rimelige 4K-modeller

Pressemelding -

Canon utvider sin EF Cinema objektivserie med fire kompakte, lette og rimelige 4K-modeller

Oslo, 12. april 2012 – Canon kunngjør i dag utviklingen av fire nye digitale zoom-objektiver for bruk i filmproduksjon. EF Cinema objektivserien utvides og sikrer dermed flere kreative alternativer for profesjonelle videofotografer. Som de sju avanserte objektivene som ble lansert i 2011, støtter også de nye modellene 4K-oppløsning (4 096 x 2 160 piksler), men vil være mindre, lettere og mer kompakte – med unik mobilitet og kvalitet. Objektivene er tilgjengelige med både EF- og PL-fatninger, og vil være tilgjengelige til konkurransedyktige priser, med førsteklasses ytelse til et bredt spekter av brukere.

Den utvidede EF Cinema objektivserien vil omfatte to vidvinkel cinema zoom-objektiver, CN-E15.5-47mm T2.8 L S (EF-fatning) og CN-E15.5-47mm T2.8 L SP (PL-fatning), sammen med to telefoto cinema zoom-objektiver, CN-E30-105mm T2.8 L S (EF) og CN-E30-105mm T2.8 L SP (PL). De nye objektivene er ideelle for bruk med nestegenerasjons 4K kinokameraer og supplerer Canons eksisterende serie av avanserte EF Cinema objektiver som kjernen i Cinema EOS-systemet, som omfatter både objektiver, digitale kinokameraer og DSLR-kategorier.

De fire cinema zoom-objektivene vil være kompatible med industristandard-kameraer tilsvarende Super 35mm-format og vil gi suveren fleksibilitet. De er alle kompakte og lette og har vid brennvidde, og er dermed ideelle for håndholdt filming. Kombinert med Canons eksisterende, avanserte EF Cinema objektivserie vil de nye objektivene sikre større kreative muligheter for profesjonelle videofotografer av alle typer.

Prototyper av de nye cinema zoom-objektivene vil bli presentert ved NAB 2012, et av verdens største arrangementer for video- og fjernsynsutstyr og digitale medier. NAB 2012 vil bli avholdt 16-19. april i Las Vegas, USA.

Emner

Kategorier


Canon Norge
Canon Norge har rundt 320 medarbeidere og er representert ved 13 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo. Canon Norge en del av Canon Europe, som du kan lese mer om nedenfor.

Om Canon Europa
Canon Europa er en del av Canon Inc, som er en av verdens ledende leverandører av imaging- og informasjonsteknologiske løsninger for bedrifter og private.  Canon Europa er representert i 116 land med over 11 000 ansatte fordelt over hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Canon ble grunnlagt i 1937. Med sin lidenskap for bildet har Canon videreført sin teknologi til mange markeder og har etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både forbruker- og bedriftsmarkedet. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer, videre til produkter innen kringkasting og medisin, til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon investerer tungt i forskning og utvikling (FoU) slik at selskapet kan være en stabil leverandør av innovative produkter og tjenester som dekker kundenes kreative behov. Enten det er amatørfotografer eller profesjonelle trykkere, søker Canon å vekke hver enkelt kundes lidenskap for bildet.

I Canon mener vi at samfunns- og miljøansvar er en integrert del av god forretningspraksis. Dette gjenspeiles i vår bedriftsfilosofi Kyosei – Å leve og arbeide sammen for et felles gode.

Mer informasjon om Canon Europa er tilgjengelig her: www.canon-europe.com

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom