Gå videre til innhold
Tre Canon EOS- og EF-produkter høster anerkjennelse fra EISA

Pressemelding -

Tre Canon EOS- og EF-produkter høster anerkjennelse fra EISA

Oslo, 17. august 2015 – Canon har mottatt tre prestisjefylte produktutmerkelser fra EISA (European Imaging and Sound Association). EOS 7D Mark II gikk til topps i kategorien årets avanserte digitale speilreflekskamera, mens både EOS 5DS og 5DS R utmerket seg som årets profesjonelle digitale speilreflekskamera, og Canon EF 11-24mm f/4L USM gikk seirende ut som årets profesjonelle speilrefleksobjektiv. Utmerkelsene er en bekreftelse på den høye kvaliteten som kjennetegner Canons digitale speilreflekskameraer og objektiver.


EISA-prisene stemmes frem av et panel bestående av redaktører i nesten 50 ledende fagmagasiner fra 20 ulike europeiske land. Prisene gis til de produktene som kombinerer mest avansert teknologi, ettertraktede funksjoner og ledende design med fornuftig pris. Hvert av de prisbelønte produktene har fått mye positiv omtale siden lanseringen, og EISA-utmerkelsene er en ytterligere bekreftelse på produktenes eksepsjonelle kvalitet og ytelse.


«Canon er kjent for å lage produkter i høy kvalitet som kundene setter pris på», sier Steve Marshall, Product Marketing Director, Consumer Imaging Group, Canon Europe. «For oss handler fotografering om uttrykk og oppdagelser, og som selskap jobber vi målrettet for å utvikle og tilby nyskapende, klasseledende produkter og teknologier som lar folk formidle sine historier gjennom bilder. Hvert enkelt av de prisbelønte produktene er et godt eksempel på vårt engasjement og arbeid for å skyve grensene og tilby nye, innovative muligheter til både profesjonelle fotografer og vanlige forbrukere, og vi er virkelig beæret over å motta disse utmerkelsene fra EISA-juryen.»


Her er noe av det EISA-panelet sier om de tre utmerkelsene:

EUROPEISK AVANSERT SPEILREFLEKSKAMERA 2015-2016
Canon EOS 7D Mark II

Canon EOS 7D Mark II er ett av de beste speilreflekskameraene med APS-C-format som noensinne er laget, med egenskaper som normalt bare finnes i profesjonelle fullformatkameraer. Det 65-punkts AF-systemet gir rask og responsiv fokusering under mange ulike forhold, til og med når motiver med hurtige bevegelser skal følges. Kameraet klarer serieopptak med 10 bilder i sekundet, med en enorm buffer også ved Raw-fotografering. Byggekvaliteten er fremragende, med full værbeskyttelse som kan takle nesten alle forhold. EOS 7D Mark II er perfekt for sports-, action- og naturfotografer som ønsker å fange de mest flyktige øyeblikkene.

EUROPEISK PROFESJONELT SPEILREFLEKSKAMERA 2015-2016
Canon EOS 5DS/5DS R

Canon EOS 5DS og 5DS R er speilreflekskameraene med markedets høyeste oppløsning. De to modellene gir fotografer valget: EOS 5DS kommer med et optisk lavpassfilter som fortrenger digital bildeforvrengning i fine bildedetaljer, mens EOS 5DS R nøytraliserer denne effekten for skarpest mulige bilder. Bildebrikken på 50,6 megapiksler, doble DIGIC 6-prosessorer, redusert vibrasjon fra speilet og forutsigbar lysmåling gir superb bildekvalitet, mens 61-punkts AF med 41 kryssfølsomme punkter sikrer pålitelig og hurtig autofokus. Disse to kameraene er det perfekte valg for fotografer som prioriterer den ultimate bildekvaliteten.

EUROPEISK PROFESJONELT SPEILREFLEKSOBJEKTIV 2015-2016
Canon EF 11-24mm f/4L USM

Med EF 11-24mm F/4L USM har Canons ingeniører konstruert en av de beste vidvinkelzoomene som noensinne er laget. Verdens mest vidvinklede rettlinjede zoom har klassens beste bildekvalitet, med eksepsjonell skarphet ved alle innstillinger selv med høyoppløste bildebrikker. Fortegning, fargebrytningsfeil og vignettering er alle holdt under rimelig kontroll. Konstruksjonen er fremragende, med værforsegling for utendørs bruk, mens autofokusen er hurtig og stillegående. Fullformatfotografer som spesialiserer seg på landskap-, arkitektur- og interiørfotografering og krever eksepsjonell optisk ytelse trenger ikke lete lenger. Det er et stort og kostbart objektiv, men for den som har råd er det et absolutt fremragende stykke glass.

Flere høyoppløselige bilder kan lastes ned fra www.canon.no/press_centre

Emner

Kategorier


Canon Norge

Canon Inc. er et verdensomspennende konsern med over 160 000 ansatte. Med et lidenskapelig forhold til bilder, har Canon etablert seg som ledende innen bildekommunikasjon og dokumenthåndtering for konsumenter, kontor- og produksjonsmiljøer. Canons produkter strekker seg fra kompakt- og speilreflekskameraer, til produkter innen kringkasting og medisin, samt multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer – i tillegg til en rekke verdiøkende tjenester.

Canon Norge har rundt 400 medarbeidere og er representert ved 13 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo.

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom