Gå videre til innhold
Det er tørke i deler av Norge som gjør det krevende for økologiske husdyrprodusenter å sikre økologisk fôr til dyra i beitesesongen og for kommende innefôringsperiode.
Det er tørke i deler av Norge som gjør det krevende for økologiske husdyrprodusenter å sikre økologisk fôr til dyra i beitesesongen og for kommende innefôringsperiode.

Nyhet -

Nyhetsbrev

Mangel på økologisk grovfôr på grunn av tørke?

Det er tørke i deler av Norge som gjør det krevende for økologiske husdyrprodusenter å sikre økologisk fôr til dyra i beitesesongen og for kommende innefôringsperiode. Vi gir her informasjon om hva man som Debio-godkjent virksomhet kan gjøre.

Les mer.

Ny daglig leder i Debio

Johan Henrik Kintzell Frøstrup er ansatt som ny daglig leder i Debio. – Vi er svært fornøyd med at Frøstrup har takket ja til stillingen som daglig leder i organisasjonen, og vil videreføre det viktige arbeidet med sikre tillit til våre merkeordninger, sier styreleder i Debio, Per Skorge.

Les mer.


Fra venstre: Styreleder Per Skroge, nyansatt daglig leder Johan Henrik Kintzell Frøstrup, og avtroppende daglig leder Ole Petter F. Bernhus

Matsymposium 2023

Mandag forrige uke ble tidenes første Matsymposium avholdt på Vippa i Oslo. «Vi opplever at denne typen samling på tvers av fagdisipliner, med raushet og interesse for det andre sier, har vært savnet i norsk offentlighet», kommenterer en av initiativtakerne Idun Leinaas.

Les mer på Matprisens nettsider.

Sommerferie

Debio holder stengt i uke 29 og 30 fra 17. til 30. juli. For henvendelser som ikke kan vente, står vår ledelse oppført med telefonnummer på hjemmesiden. Behøver du sommerlektyre? Husk å bestille «Historien om økologisk landbruk gjennom 90 år» før ferien begynner!

Debio er på Instagram! Tagg oss gjerne med @debio_norge så bidrar du til å vise fram mangfoldet av økoprodusenter over det ganske land. Vi deler gjerne ditt innhold! 🌱

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Peter Møller

Peter Møller

Pressekontakt Rådgiver kommunikasjon og utvikling 91135007

Fordi du bryr deg

Vi merker forskjellen – Fordi du bryr deg om jorda, dyra og maten du spiser

Debio har merket mat og utviklet økologien i Norge i over 30 år. I dag tilbyr vi også veiledning og formidling, fordi dine matvalg gjør en forskjell.

Debio
Østre Blixrudvei 7
1940 Bjørkelangen
Norge