Skip to content
LedgeCircle® tar seg blant annet godt ut i trappegang og korridor.
LedgeCircle® tar seg blant annet godt ut i trappegang og korridor.

News -

DEFA introduserer nytt medlem av Ledge® familien.

LedgeCircle® viderefører fokuset på rask montasje, effektivitet og lysutbytte.

DEFA introduserer nå det nyeste medlemmet av sin populære Ledge® produktfamilie. Den utenpåliggende LedgeCircle®er bygget på det siste innen Edge-Lit LED teknologi og har en byggehøyde på kun 35mm. Med PIR og Radar sensorer, DIP switch og IP44 er LedgeCircle® svært fleksibel, og et ideelt valg for blant annet korridorer og trappeoppganger. En separat montasjeplate bidrar til rask montasje.

“Som med hele Ledge® familien utviklet vi LedgeCircle® for å kunne tilby installatører et fleksibelt og lavtbyggende produkt som er svært raskt og enkelt å montere, samtidig som det gir topp lyskvalitet og effektivitet. Det mener vi absolutt at vi har lyktes med”. Sier Bård Klungseth – CEO i DEFA Gruppen.

Ledge®familien består av en komplett serie armaturer for kontor- og undervisningsbygg. Alle Ledge® produkter er utviklet for rask montasje og leverer meget god lyskvalitet og høyt lysutbytte. I tillegg gjør en gjennomgående, minimalistisk design det mulig å skape et felles visuelt uttrykk i alle rom i lokalet. Ledge® serien utvikles og produseres i DEFAs høyteknologiske produksjons- og testanlegg i Wuxi, Kina.

“Målet er å skape produkter som svarer på brukerens behov, og som har en iboende visuell identitet” sier Hans Philip Zachau, CEO i designbyrået Lighthaus og lead designer for Ledge® familien. “Våre produkter skal være det naturlige førstevalget for installatører og sluttbrukere”.

Øvrige medlemmer av Ledge® familien er: Ledge® Suspended, Ledge® Surface, og Ledge® Recessed. Ledge® Suspended er en elegant nedhengt armatur med Power over Wire og en byggehøyde på kun 12mm. Ledge® Surface er en lettmontert utenpåliggende armatur med separat montasjeplate og en byggehøyde på kun 31 mm, og Ledge® Recessed er en svært fleksibel og anvendelig innfelt armatur med en byggehøyde på kun 11,5 mm.

LedgeCircle® vil i første omgang bli tilgjengelig 300 og 460 versjoner. En nedhengt versjon vil bli tilgjengelig på et senere tidspunkt. Les mer om Ledge® familien på www.defa.com

Topics

Categories

Contacts

Anders Granquist

Anders Granquist

Press contact Executive Vice President, DEFA Group Marketing and Business Development +4792402585 DEFA Group

Related content

DEFA AS
Slependveien 108
1396 Billingstad
Norge
Visit our other newsrooms