Gå videre til innhold
DHL Express fortsatt høyt på listen over Norges beste arbeidsplasser

Pressemelding -

DHL Express fortsatt høyt på listen over Norges beste arbeidsplasser

Virksomhetene på toppen kjennetegnes av at medarbeidere føler seg sett og hørt, har sterk fellesskapsfølelse og føler stolthet for arbeidet de gjør. I dag ble DHL Express utnevnt til Norges 5. beste arbeidsplass i kategorien 200-499 ansatte.


Oslo, 27. april 2021: DHL Express, verdens ledende leverandør av internasjonale ekspressleveringer, har blitt utsett av Great Place to Work™ til den 5. beste arbeidsplassen i Norge. Utmerkelsen ble presentert under en digital kåring tirsdag 27. april.

Great Place to Work® er et globalt konsulent- og analyseinstitutt som hjelper organisasjoner med å identifisere, skape og utvikle gode arbeidsplasser. Gjennom en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap, rangeres de beste virksomhetene.

Det er 6. år på rad DHL Express Norge deltar i Great Place to Work® sertifiseringsprogram.

«Våre medarbeidere forblir sentrale i alt vi gjør i DHL Express. Å bli anerkjent som en av de beste arbeidsplassene i Norge, bekrefter overfor våre medarbeidere at deres motivasjon og arbeidsplassopplevelse er vår høyeste prioritet. Det viser at vi bryr oss og at vi fortsetter å lytte for å drive kontinuerlig forbedring. Utmerkelsen styrker følelsen av stolthet og glede, og det vi får til sammen – «As One» – fungerer og gir resultater!», sier Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express (Norway) AS. Det handler om så mye mer enn å oppnå selve sertifiseringen, særlig etter et spesielt utfordrende år».

DHL Express ønsker å være en arbeidsplass hvor medarbeiderne blir verdsatt for den innsatsen de gjør, får muligheten til å utvikle seg og realisere sitt fulle potensiale. Her er det rom for mangfold, og medarbeiderne skal være stolt av arbeidsplassen sin og føle at deres jobb har større betydning enn at det bare er en jobb.

Aarbog utdyper: «Hos DHL Express er våre medarbeidere den viktigste kapitalen vi har. Det er i stor grad de som differensierer oss i markedet. Med motiverte medarbeidere klarer vi å skape bransjens beste kvalitet på våre tjenester, noe som gir oss lojale kunder. Vi har jobbet systematisk med dette over mange år, og ser tydelig sammenhengen i at motiverte og engasjerte medarbeidere over tid utvikler gode økonomiske resultater for selskapet.»

Emner

Kategorier


DHL – logistikkselskapet for hele verden

DHL er den ledende globale merkevaren i logistikkbransjen. Våre DHL-divisjoner tilbyr en enestående portefølje av logistikktjenester som spenner fra nasjonal og internasjonal pakkelevering, leveringsløsninger for e-handel, internasjonal ekspress-, vei-, luft- og sjøtransport til industrielle logistikkløsninger for hele forsyningskjeder. Med rundt 380.000 ansatte i mer enn 220 land og territorier over hele verden, kobler DHL mennesker og bedrifter sammen på en sikker og pålitelig måte, noe som muliggjør den globale handelsstrømmen. Med spesialiserte løsninger for vekstmarkeder og bransjer, inkludert teknologi, biovitenskap og helsevesen, energi, bilindustri og detaljhandel, et bevist engasjement for samfunnsansvar og enestående tilstedeværelse i utviklende markeder, er DHL avgjørende posisjonert som «logistikkselskapet for hele verden».

DHL er en del av Deutsche Post DHL Group. Konsernet genererte inntekter på mer enn 61 milliarder euro i 2018.

Kontakter

Linda Bengtsson

Linda Bengtsson

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +47 66 92 86 67

Relatert innhold

Excellence. Simply delivered.

DHL er en del av verdens ledende post- og logistikkselskap Deutsche PostDHL Group og omfatter forretningsenhetene DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding Freight og DHL Supply Chain.

DHL Express (Norway) AS
Gneisveien 3
2020 Skedsmokorset
Norge