Gå videre til innhold
Tirsdag morgen landet en helt spesiell Boeing 757 på Oslo Lufthavn Gardermoen.
Tirsdag morgen landet en helt spesiell Boeing 757 på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Pressemelding -

DHL Express uttrykker sin takknemlighet med et spesialdesignet Boeing 757-fly

Gardermoen, 9. juni 2020: DHL Express viser en spesiell gest for å takke både sine ansatte og alle som jobber i helsevesenet midt oppe i COVID-19-pandemien. Et DHL-fly utsmykket med regnbuesymboler og enorme klistremerker som sier "Tusen takk", viser DHL Express sin takknemlighet for alle viktige arbeidere som holder i gang driften og nettverket i mer enn 220 land og territorier. I dag landet flyet på Gardermoen.

"Vi er glade for kunne å uttrykke takknemlighet for alle våre ansatte så vel som alle innen helse- og pleiesektoren, som sørger for at vår verden kan fortsette å gå rundt til tross for den nåværende globale krisen," sier Alberto Nobis, administrerende direktør DHL Express Europe. "Vi er i stand til å opprettholde stabilitet i forsyningskjeder og kritisk infrastruktur. Med dette spesielle flyet ønsker vi å understreke vår dypeste takknemlighet og respekt for alles uselviske handlinger og vilje til å kjempe for en god sak."

DHL Express har demonstrert motstandskraften i det interkontinentale nettverket og påliteligheten som samarbeidspartner for alle kundene, da nettverket har vært i full drift alle dager av Covid-19-krisen. Med omtrent én million flyekspressleveranser pr. dag og en flyflåte på mer enn 260 dedikerte fly, strekker DHL Express seg for å yte fremragende kundeservice til tross for pandemien. Blant alle disse sendingene finnes det flere tidskritiske leveranser av medisinsk utstyr som skal bidra i kampen mot spredningen av COVID-19-viruset, og redde så mange liv som mulig.

«Vi har unike ansatte og et unikt nettverk. Vi er stolte av begge ettersom de er avgjørende for å kunne støtte våre kunder med tjenester av høy kvalitet, både i kundenes daglige virksomhet og for å overvinne enhver krise,” kommenterer Terje Aarbog, administrerende direktør for DHL Express Norge. "Vi vil fortsette å jobbe med å holde all vår virksomhet tilgjengelig for våre kunder, samtidig som sikkerheten til våre ansatte opprettholdes."

Det spesialdesignede flyet blir brukt som et vanlig nettverksfly. Til nå har flyet besøkt 23 forskjellige land, inkludert Tyskland, Storbritannia, Finland, Danmark, Bulgaria, Kroatia, Romania, Italia, Spania og Marokko for å nevne noen. Ytterligere stopp i Israel, Portugal og Østerrike er planlagt etter dagens visitt i Norge.

“Vi er alle sammen i dette, og det er vår jobb å støtte våre kunder så godt vi kan og for å fortsette driften. Dette er også en stor takk til verdens alle helsearbeidere for jobben de gjør hver eneste dag. Det fortjener anerkjennelse. Jeg stolt over å være en del av dette selskapet," avslutter Aarbog.

Emner


DHL – logistikkselskapet for hele verden

DHL er den ledende globale merkevaren i logistikkbransjen. Våre DHL-divisjoner tilbyr en enestående portefølje av logistikktjenester som spenner fra nasjonal og internasjonal pakkelevering, leveringsløsninger for e-handel, internasjonal ekspress-, vei-, luft- og sjøtransport til industrielle logistikkløsninger for hele forsyningskjeder. Med rundt 380.000 ansatte i mer enn 220 land og territorier over hele verden, kobler DHL mennesker og bedrifter sammen på en sikker og pålitelig måte, noe som muliggjør den globale handelsstrømmen. Med spesialiserte løsninger for vekstmarkeder og bransjer, inkludert teknologi, biovitenskap og helsevesen, energi, bilindustri og detaljhandel, et bevist engasjement for samfunnsansvar og enestående tilstedeværelse i utviklende markeder, er DHL avgjørende posisjonert som «logistikkselskapet for hele verden».

DHL er en del av Deutsche Post DHL Group. Konsernet genererte inntekter på mer enn 61 milliarder euro i 2018.

Kontakter

Linda Bengtsson

Linda Bengtsson

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +47 66 92 86 67

Excellence. Simply delivered.

DHL er en del av verdens ledende post- og logistikkselskap Deutsche PostDHL Group og omfatter forretningsenhetene DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding Freight og DHL Supply Chain.

DHL Express (Norway) AS
Gneisveien 3
2020 Skedsmokorset
Norge