Gå videre til innhold
DPDHLs Post Tower i Bonn lyser opp i regnbuens farger for å markere IDAHOBIT
DPDHLs Post Tower i Bonn lyser opp i regnbuens farger for å markere IDAHOBIT

Pressemelding -

Mangfold i praksis – Deutsche Post DHL Group viser sine farger på IDAHOBIT

I samsvar med mottoet "Delivered with Pride", har Deutsche Post DHL Group logoene til Deutsche Post og DHL-merkevarene symbolsk i regnbuens farger på flaggene foran sine bygninger i anledning IDAHOBIT, den internasjonale dagen mot homofobi, transfobi og bifobi.

Bonn, 12. mai 2021: For å markere IDAHOBIT, den internasjonale dagen mot homofobi, transfobi og bifobi, fremmer Deutsche Post DHL Group (DPDHL) mangfold ved å heise DPDHLs regnbueflagg på sine bygninger i hele Tyskland, hovedkvarteret i Bonn og mange andre fasiliteter over hele verden. Etter å ha lyst opp Post Tower i regnbuefarger i 2020 i anledning IDAHOBIT, gjør konsernet det nok en gang klart at det ser mangfold blant sine ansatte som en berikelse og en stor styrke. "I vår bedrift skal ingen måtte skjule seg pga. sin seksuelle legning eller kjønnsidentitet. Alle ansatte skal aksepteres av oss som de er, fordi vi ønsker de beste arbeidsforholdene for alle", sier Thomas Ogilvie, Human Resources og Labor Director i DPDHL.

"Å leve i mangfold og fremme inkludering er en integrert del av vår bedriftskultur," legger han til. "IDAHOBIT er en påminnelse om at kjerneverdiene om frihet og menneskelig verdighet må beskyttes og forsvares gjennom respekt og aksept, også med hensyn til seksuell legning og kjønnsidentitet." Dette er grunnen til at DPDHL også markedsfører nettverk som RainbowNet, et nettverk for homofile, lesbiske, interseksuelle og transseksuelle ansatte og allierte, som ble grunnlagt i 2008. Det er ment å bidra til å sikre at alle ansatte kan jobbe uhindret, uansett seksuell orientering eller kjønnsidentitet. Det skaper også mer åpenhet og respekt på tvers av arbeidsmiljøene.

Monika Schaller, Executive Vice President Group Communications, Sustainability & Brand, og Thomas Ogilvie, styremedlem i Human Resources.

Mangfold i DPDHL
DPDHL har mange initiativ og aktiviteter viet til forskjellige aspekter av mangfold, som kjønn, nasjonalitet, etnisitet, religion, alder, seksuell legning, seksuell identitet og funksjonshemming. Alt fra opplæring og workshops til nettverk for ansatte, guider om temaet LGBTQ+, flyktningeinitiativ og samarbeidsprosjekter innen konsernets GoTeach-program som støtter unge, vanskeligstilte mennesker på veien mot en arbeidskarriere.

Dette engasjementet blir også evaluert positivt med eksterne kåringer og priser, som at alle konsernets divisjoner allerede har fått Top Employer-sertifisering. I tillegg ble DHL Express kalt verdens nest beste arbeidsgiver av Great Place to Work i 2020.

Emner

Kategorier


DHL – logistikkselskapet for hele verden

DHL er den ledende globale merkevaren i logistikkbransjen. Våre DHL-divisjoner tilbyr en enestående portefølje av logistikktjenester som spenner fra nasjonal og internasjonal pakkelevering, leveringsløsninger for e-handel, internasjonal ekspress-, vei-, luft- og sjøtransport til industrielle logistikkløsninger for hele forsyningskjeder. Med rundt 380.000 ansatte i mer enn 220 land og territorier over hele verden, kobler DHL mennesker og bedrifter sammen på en sikker og pålitelig måte, noe som muliggjør den globale handelsstrømmen. Med spesialiserte løsninger for vekstmarkeder og bransjer, inkludert teknologi, biovitenskap og helsevesen, energi, bilindustri og detaljhandel, et bevist engasjement for samfunnsansvar og enestående tilstedeværelse i utviklende markeder, er DHL avgjørende posisjonert som «logistikkselskapet for hele verden».

DHL er en del av Deutsche Post DHL Group. Konsernet genererte inntekter på mer enn 61 milliarder euro i 2018.

Kontakter

Linda Bengtsson

Linda Bengtsson

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +47 66 92 86 67

Excellence. Simply delivered.

DHL er en del av verdens ledende post- og logistikkselskap Deutsche PostDHL Group og omfatter forretningsenhetene DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding Freight og DHL Supply Chain.

DHL Express (Norway) AS
Gneisveien 3
2020 Skedsmokorset
Norge