Gå videre til innhold
Ny milepæl nådd: DHL har levert 2 milliarder Covid-19-vaksiner

Pressemelding -

Ny milepæl nådd: DHL har levert 2 milliarder Covid-19-vaksiner

Bonn / Tyskland, 31. januar 2022: DHL har i dag passert milepælen for levering av 2 milliarder vaksinedoser mot Covid-19 til mer enn 175 land, og spilt en nøkkelrolle i kampen mot den globale pandemien.

Katja Busch, Chief Commercial Officer DHL, sier: “Litt over et år etter at vi leverte den første vaksinen, fortsetter vi sømløst å administrere og gjennomføre flere forsyningskjeder uten avbrudd i kaldkjeden og uten sikkerhetshendelser. Å passere denne milepælen er et resultat av våre vellykkede partnerskap med både privat og offentlig sektor. Tro mot vår hensikt om å ‘Connecting People. Improving Lives.’, leverer vi livreddende forsyninger og vaksiner for å bistå i den globale vaksinasjonskampanjen.»

Emner

Kategorier


DHL – logistikkselskapet for hele verden

DHL er den ledende globale merkevaren i logistikkbransjen. Våre DHL-divisjoner tilbyr en enestående portefølje av logistikktjenester som spenner fra nasjonal og internasjonal pakkelevering, leveringsløsninger for e-handel, internasjonal ekspress-, vei-, luft- og sjøtransport til industrielle logistikkløsninger for hele forsyningskjeder. Med rundt 380.000 ansatte i mer enn 220 land og territorier over hele verden, kobler DHL mennesker og bedrifter sammen på en sikker og pålitelig måte, noe som muliggjør den globale handelsstrømmen. Med spesialiserte løsninger for vekstmarkeder og bransjer, inkludert teknologi, biovitenskap og helsevesen, energi, bilindustri og detaljhandel, et bevist engasjement for samfunnsansvar og enestående tilstedeværelse i utviklende markeder, er DHL avgjørende posisjonert som «logistikkselskapet for hele verden».

DHL er en del av Deutsche Post DHL Group. Konsernet genererte inntekter på mer enn 66 milliarder euro i 2020.

Kontakter

Linda Bengtsson

Linda Bengtsson

Pressekontakt Head of Marketing & Communications +47 66 92 86 67

Excellence. Simply delivered.

DHL er en del av verdens ledende post- og logistikkselskap Deutsche PostDHL Group og omfatter forretningsenhetene DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding Freight og DHL Supply Chain.

DHL Express (Norway) AS
Gneisveien 3
2020 Skedsmokorset
Norge