Gå videre til innhold
Sola er en lønnsom og bærekraftig energikilde
Sola er en lønnsom og bærekraftig energikilde

Pressemelding -

Fjøssystemer og Laksesystemer blir leverandør av solcelleanlegg

Fjøssystemer har fått importen på høykvalitets solcelleanlegg fra en stor internasjonal produsent. Dette gjør det mulig for oss å satse for fullt på salg av solcelleanlegg til landbruk og industri. Vi har fått på plass den kompetansen som skal, og blitt godkjent som Elvirksomhet av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, sier konsernleder Andrè Stenumgård.

I en tid med rekordhøye energipriser og ingen utsikter til at prisene skal komme seg ned til det nivået vi er vant med i Norge, var tiden moden for å finne alternativer. Fra før har Fjøssystemer etablert et apparat for både biovarme og solfangere. Med solceller er energi-konseptet komplett, sier Stenumgård. Responsen fra bioenergi har vært meget god og vi har, og skal levere mange anlegg fremover. Det ser ut til at solceller er like aktuelt og flere anlegg er allerede solgt. For å bli godkjent som Elvirksomhet av DSB, kreves det at vi har ansatt en egen elinstallatør. Vi har vært så heldige å få med oss elinstallatør Tore Anders Solbraa Grytting på laget. Ole Torstein Odlo Myrvang er ansatt som fagansvarlig energi. I tillegg har vi selvsagt vårt store service- og montasjeapparat over hele landet med flere gruppe L elektrikere.

Vi leverer paneler både til tak, vegg og bakkeanlegg. Alle våre anlegg prosjekteres av fagfolk og leveres ferdig montert. Panelene leveres med 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 25 års garanti på effekt. Vi har selvsagt verktøy for å beregne et anlegg som gir maksimal effekt på eiendommene i forhold til solforforhold. Det er viktig for oss å poengtere at vi kun selger til landbruk og industri. Dette segmentet har store areal som gir gode muligheter for produksjon av strøm med solcelle, sier Stenumgård.

Emner

Kategorier


Fjøssystemer er en landsdekkende leverandør av bygg og innendørmekanisering til landbruket. Vi har 7 selvstendige avdelinger, med felles administrasjon på Fåvang.

Bonden og dyrenes førstevalg

Landsdekkende leverandør av bygg og innendørmekanisering til landbruket

Fjøssystemer
Losnabakkan 50
N-2625 Fåvang
Norge