Gå videre til innhold
Malin Skotoff Skjelde tar i dag master innenfor Økonomi og Administrasjon med spesialisering innen Strategisk Markedsføring.
Malin Skotoff Skjelde tar i dag master innenfor Økonomi og Administrasjon med spesialisering innen Strategisk Markedsføring.

Nyhet -

Praksisplass i FKRA

Vi har i høst inngått avtale med Universitetet i Stavanger om å tilby praksisplass til en masterstudent ved Handelshøgskolen ved UiS.

Handelshøgskolen ved UiS tar i høst imot de første 26 internship-studentene fra bachelor- og masterprogrammene i økonomi og administrasjon. Sammen med 20 andre bedrifter skal vi gi studenter arbeidserfaring.

Overraskende mange bedrifter har klart å stille opp tross den spesielle situasjonen som preger både samfunns- og arbeidslivet i disse dager.

- Mitt inntrykk av studentene så langt, både de jeg har snakket med om en mulig plass hos oss, men også de som var på informasjonsmøte, er at studentene virker veldig klare for et internship – sier Renate Brynhildsen fra Felleskjøpet. De som har fått plass så ut til å ha store forhåpninger til at dette skal bli bra. Studentene var stolte over å ha fått en av de få tilgjengelige plassene. Vi, Felleskjøpet, har en forventning om at vår intern skal komme med nysgjerrighet og et ønske om å lære, og stille spørsmål til det vi gjør. På den måten tenker vi at vi gir studenten arbeidserfaring samtidig som studenten gir oss ny innsikt og kan tilføre oppdatert relevant fagkunnskap. Vi ser på dette som en mulighet til å skape relasjoner, og kanskje fremtidig samarbeid eller rekruttering - avslutter Renate Brynhildsen.


Emner

Kategorier

Kontakter

Borghild Njærheim Barstad

Borghild Njærheim Barstad

Pressekontakt Fagleder svin 41312160

En lønnsom partner siden 1899!

Felleskjøpet Rogaland Agder er en samvirkebedrift eid av 8000 bønder. Vi er en spydspiss i utviklingen av landbruket, og er en klar markedsleder på flere av våre forretningsområder. Vi produserer og selger kraftfôr, gjødsel og såvarer. Vårt produksjonsanlegg er Norges største kraftfôrfabrikk, lokalisert i Stavanger.

Ved våre 3 regionale FK-senter, tilbyr vi et komplett vare- og tjenestesortiment. I markedsområdet vårt har vi også 21 FK-butikker, 5 verksted og et stort mobilt serviceapparat. Vi har salgsavdelinger for traktor, maskiner og redskap, og innendørsmekanisering.