Gå videre til innhold
Avstandsmåler HDL 60 - Lagre målingene dine raskt og enkelt via Hultafors Measures-appen.
Avstandsmåler HDL 60 - Lagre målingene dine raskt og enkelt via Hultafors Measures-appen.

Nyhet -

Hultafors lanserer avstandsmåler HDL 60


Hultafors lanserer en ny versjon avstandsmåler HDL 60

En intuitiv, presis og brukervennlig avstandsmåler. Utmerket til å måle over lengre avstander, for eksempel kabler og rør eller på steder hvor det er vanskelig å komme til. Måleområdet er 0,05 – 60 meter, og den har en toleranse på ± 1,5 mm.

I tillegg til enkel avstandsmåling kan du få minimums- og maksimumsverdier, angi avstander med kontinuerlig måling, legge til og trekke fra målinger og lagre verdiene. Den beregner også areal og volum, og i tilfeller hvor du ikke kommer til, kan du måle lengder og høyder indirekte på avstand. Et Bluetooth-grensesnitt gjør at du kan koble HDL 60 til Hultafors Measures-appen, der du kan lagre målinger, legge til tegninger eller byggeplaner og dele dem med andre.

Den har et bakgrunnsbelyst display som øker lesbarheten i mørke omgivelser. Det kompakte designet gjør den også lett å ta med seg, og den leveres i et mykt etui som du kan feste til beltet.

  • Beskyttelsesklasse: IP54
  • Laserklasse: 2
  • 1 x 3.7 V Li-Ion batteri (850 mAh), som lades via den medfølgende USB kabelen
  • Driftstemperatur: 0°C to +40°C

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Ida Andrea Østgård

Ida Andrea Østgård

Pressekontakt Salgs- og Markedskoordinator Markedsføring +47 905 92 350

En partner du kan stole på

Hultafors Group kan stolt presentere seksten ledende merkevarer som sammen tilbyr en unik produktfamilie for profesjonelle håndverkere. Blant disse er; Snickers Workwear, Hultafors, Solid Gear, W.steps, Hellberg, Scangrip og CLC

Sammen utgjør de Hultafors Group AB med en felles markedsførings- og salgsorganisasjon, som gir bedre kostnadseffektivitet og økt konkurranseevne i distribusjonen.