Gå videre til innhold
INR – It takes a village

Pressemelding -

INR – It takes a village

I dag lanseres filmen om INR – en av Nordens ledende baderomsaktører innen svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design. I filmen, som ble spilt inn på hovedkontoret i Malmø i høst, får vi ikke bare et innblikk i hva som ligger bak den høye kvaliteten på INRs produkter – vi får også møte menneskene bak merkevaren: stolte medarbeidere som med hjerte, mot og engasjement jobber for et felles mål, nemlig å hjelpe den nordiske forbrukeren til å skape et personlig bad som gir glede i hverdagen og som varer lenge.

- Alle vi på INR er stolte over prosessen vår, som starter og slutter i våre egne produksjonsanlegg i Sverige. Prosessen omfatter alt fra design og konstruksjon til produksjon og omfattende testing. Denne filmen gjør det mulig å ta alle som vil med bak kulissene og vise hva vi står for og hva som gjør tilbudet vårt så unikt, sier Johan Nyman, administrerende direktør i INR.

    Filmen er laget i samarbeid mellom INR Inhouse og Kan Malmö.

    Emner


    INR - Skandinaviska baderom

    Følg oss på:

    Linkedin Facebook Youtube Instagram Pinterest

    Kontakter

    Elisabeth Melsom Olsen

    Elisabeth Melsom Olsen

    Pressekontakt Kunde- og Markedskonsulent 3333 0200
    Petter Kvernstrøm

    Petter Kvernstrøm

    Pressekontakt Direktør 9029 6020 Les mer

    Skandinaviske baderom

    INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

    INR
    Prestegaten 5
    3126 Tønsberg
    Besøk våre andre nyhetsrom