Gå videre til innhold
Gjør terrassen til et uterom hvor hele familien kan kose seg.
Gjør terrassen til et uterom hvor hele familien kan kose seg.

Pressemelding -

Gjør terrassen sesongklar!

Det er bare å komme i gang. De varme dagene er heldigvis rett rundt hjørnet, og da er det deilig om vårsjauen er unnagjort. Begynn med underlaget, tenk nye muligheter og sett prikken over i-en med de små detaljene.

Bort med sopp og grønske

Vi er mer utsatt for ekstremvær og store nedbørsmengder enn før. Endring i klimaet gir økt vekst av sopp og alger som trives i terrassebordene. Uansett om du skal beise eller ikke, er det viktig med en grundig vask. Velg en husvask som inneholder både rengjøringsmiddel og sopp- og algedreper, det sparer deg for tid og krefter.

Viktig fargevalg

Det viktige grunnlaget for en lekker terrasse er valg av farge. Den er avgjørende for helhetsinntrykket, og skal harmonere med huset og omgivelsene. TREBITT Terrassebeis tilbys i et stort fargeutvalg, der nyansene er hentet fra skandinavisk byggeskikk, kultur og landskap. I fargekartet finner du tolv populære, gode farger. Se fargene opp mot husveggen, ta hensyn til naturen rundt terrassen og vurder om hagemøblene er i harmoni med den nyansen du velger. Hent gjerne inspirasjon hos fargehandlerne som har god erfaring med hva vi foretrekker, der får du også flere farger presentert enn i kartet og du kan se fargeoppstrøk – noe som gjør valget enklere.

Kun ett strøk

Før du beiser terrassen må all gammel overflatebehandling fjernes. Dette for å sikre et fint resultat, og ikke minst gir det best heft til underlaget. Bruk TREBITT Terrassebeisfjerner, og skyll godt etterpå. Når terrassen er helttørr, påføres TREBITT Terrassebeis i den fargen du har valgt. Husk at ett strøk beis er nok!

I Norge kan skiftende vær en utfordring når vi skal beise, og derfor er ny, forbedret TREBITT Terrassebeis utviklet for å tørke raskt. Allerede en times tid etter påføring tåler den en regnskur, og dermed er det mindre bekymringer om at ustabilt vær kan ødelegge hele jobben – heldigvis! Dessuten er beisen spesielt effektiv mot grønske, så jobbinnsatsen er en god investering i et langvarig og pent uttrykk.

Gode soner

Med nybehandlet terrasseflate har du det beste grunnlaget for et uterom som holder seg pent lenge. Tenk gjerne på terrassen som en miniatyrutgave av huset ditt, og skap soner for de ulike aktivitetene dere har der. Matlaging er en stor del av sommerkosen, og et praktisk utekjøkken gjør grillsesongen enda enklere.

Hagebordet med plass til gode venner og familie er selvfølgelig terrassens midtpunkt, men sørg også for gode hvilesoner. Sommerlivet på en solseng fyller energilagrene våre, og skal nytes!

Detaljene teller

Levegger og blomsterkasser bør harmonere med terrassegulvet og husveggen, så bruk gjerne TREBITT Terrassebeis her også. Vær også realist i forhold til vedlikehold og stell når du velger hagemøbler og uttrykk for terrassen din. Blomsterkrukker krever jevnlig stell, men er fantastisk stemningsskapende. Velg vedlikeholdsfrie møbler hvis tiden er en knapp ressurs, og husk at lekre puter, pledd og lykter gir terrassen et personlig og veldig hyggelig uttrykk.

Dagene er lange og lyse, fuglene er kommet tilbake og knoppene spretter – på tide å gjøre en innsats for en lang, avslappende og god sommersesong på terrassen. Det er bare å komme i gang.

Emner

Kategorier


OM JOTUN

Jotun en av verdens ledende produsenter av dekorative malinger, skips- og industrimalinger og pulverlakker. Konsernet har 64 selskaper og 37 produksjonsanlegg fordelt på alle kontinent. Jotuns produkter er tilgjengelig i mer enn 100 land.

Jotuns visjon er å verne verdier, gjennom utvikling, produksjon, salg av produkter og tjenester som møter krav til kostnadseffektivitet, miljø og kvalitet. 


LADY INTERIØRMALING

LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene.

LADY har et bredt spekter av høykvalitetsmaling til ulike bruksområder som vegg, tak, panel, listverk, møbler og baderom.

Kontakter

Birgit Torkildsby

Birgit Torkildsby

Pressekontakt Regional Color Manager - Europe and Central Asia Pressekontakt for farger og trender for Europa og Sentral-Asia +47 48028310
Jannicke Gulbrandsen

Jannicke Gulbrandsen

Pressekontakt Marketing Manager Norway Pressekontakt for Norge - interiør og eksteriør +47 90092776

Jotun. Til kjente landemerker og ditt hjem.

Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt vi gjør handler om å verne verdier. For oss er hjemmet ditt like viktig som Holmenkollen - eller Burj Khalifa.
Jotun - Til kjente landemerker og ditt hjem.

Jotun A/S
Hystadveien 167
3202 Sandefjord
Norge