Gå videre til innhold
Ida Lindberg, ny HR-direktør i Junglemap
Ida Lindberg, ny HR-direktør i Junglemap

Pressemelding -

Ida Lindberg ny HR-direktør i Junglemap

Junglemap er i sterk vekst og investerer tungt ved å øke antall ansatte med 55 prosent bare i 2022. Nå er Ida Lindberg, som har bakgrunn som HR-sjef i vekstselskaper i teknologi- og SaaS-sektoren, hentet inn som ny HR-direktør.

Med en ny vekststrategi i ryggen, vil Junglemap nå enda flere kunder og komme inn i nye markeder. Som en del av strategien går Ida Lindberg nå inn som ny HR-direktør. En viktig del av arbeidet fremover.

– Vi er veldig glade for å ha lyktes med å rekruttere Ida Lindberg, sier Gustav Berghog, administrerende direktør i Junglemap. Med sin erfaring som HR-leder i raskt voksende SaaS-selskaper bidrar hun med de ferdighetene og erfaringene vi trenger i denne situasjonen.

Junglemap fortsetter å tiltrekke seg nye ansatte i alle områder av virksomheten, også med sikte på å nå nye markeder. Veksten er ikke mulig uten en profesjonell HR-organisasjon. 

– Jeg kjenner til de spennende utfordringene voksende organisasjoner står overfor. Den vekstreisen, kombinert med en veldig spennende posisjon med enormt potensial, gjør at jeg gleder meg veldig til å tre inn i min nye rolle, sier Ida Lindberg.

Emner

Kategorier


Vår unike NanoLearningmetode skaper varig atferdsendring, reduserer risiko og gir målbar effekt. 

Kontakter

Nils Ivar Skaalerud

Nils Ivar Skaalerud

Pressekontakt COO +4793087636

Junglemap AS
Dronningens gate 13
0152 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom