Gå videre til innhold
Bildetekst: Takoverbygget på Koples ladested i Vikersund sentrum tar form, med hjelp fra dyktige ungdommer og instruktøren deres fra UngInvest!
Bildetekst: Takoverbygget på Koples ladested i Vikersund sentrum tar form, med hjelp fra dyktige ungdommer og instruktøren deres fra UngInvest!

Pressemelding -

Nå får ladekundene takoverbygg i Vikersund sentrum, takket være UngInvest!

Ved Koples ladere i Vikersund sentrum, jobber nå flere ungdommer fra UngInvest med å få på plass et takoverbygg. Nå ønsker jeg meg elektrisk varebil, forteller instruktør Ole Kristian Moe.

Kundene har etterspurt overbygg over laderne våre. Vi har ulike løsninger på dette, men for ladeanlegget i Vikersund ønsket vi å spørre UngInvest om de ville bygge dette takoverbygget sammen med oss. De gjør en kjempeinnsats med byggingen, og vi følger opp det som gjelder tilpasning for ladere, sier prosjektleder i Kople, Viktor Kruge Nossen.

Kople ønsket å bygge miljøvennlig, og har derfor valgt miljøsertifisert treverk på overbygget. Treverket trenger ikke å behandles ytterligere, og er vedlikeholdsfritt i mange år fremover. Takoverbygg er en del av Koples arbeid med å skape gode og enkle ladeopplevelser - det gjør det triveligere å lade i all slags vær! 

Vi er veldig glad for å få sånne prosjekter. Det er fint at ungdommene blir med på noe som de ser at folk kan bruke, og som de har nytte av. Samtidig med Koples takoverbygg, jobber UngInvest med med kulissene til Modum Revyen. Vi tar på oss oppdrag med bygging av alt fra garasjer til terrasser, hundepark, utestuer og vinterhage, forteller instruktør Ole Kristian Moe.

En av elevene forteller: Utejobber er fint, det er ikke praktisk å sitte inne!

Moe prater varmt om UngInvest: UngInvest er et alternativ til videregående opplæring, for ungdom i alderen 16-24 år. 250-300 ungdommer fullfører VGS gjennom UngInvest. Vi har opptak hele året; her er det alltid plass, og alle som har lyst til å komme er velkommen! Vi har også elever på ungdomsskolenivå. Mange bruker UngInvest som et "mellomår" mellom ungdomsskolen og VGs, hvor man kan teste hva man ønsker ett år, uten å miste skolerett. Vi har 5 avdelinger fordelt i Buskerud. I Midtfylket, som vi er en del av, har Modum kommune har bygget et bygg til oss, hvor det er snekkere, salg og service og kjøkkenavdeling blant annet. Her er det også mulighet for å ta opp fag, uten å ha masse folk rundt seg. Kronprinsparets fond har støttet oss i 10 år, og de var faktisk på besøk hos oss i fjor høst!

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Kople bygger og drifter lyn- og hurtigladeanlegg langs veien og normalladeanlegg til offentlige parkeringsplasser og bygg, destinasjoner, næringsbygg og borettslag og sameier. Kople er med deg hele veien fra planlegging av et ladeanlegg til montasje, drift og support. Vi skal gi enkle ladeopplevelser til alle.

Kontakter

Tine Holm-Hansen

Tine Holm-Hansen

Pressekontakt Marketing & Communications Manager Markedsføring og kommunikasjon +4790923030

En enklere ladeopplevelse

Kople bygger og drifter ladeanlegg over hele Norge, med lynladere, hurtigladere og normalladere.

Kople AS
Hvervenmoveien 33
3511 Hønefoss
Norge