Nyhet -

Ny administrativ leder i Trivselsleder

Trine Skaug Væråmoen (49) er ansatt som ny administrativ leder i Trivselsleder. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i IGM, Norges ledende kompetansesenter innen digitale medier og visuell kommunikasjon.

- Vi er veldig glade for at Trine har takket ja til denne utfordringen, og gleder oss til å få henne om bord. Hun har riktig erfaring og bakgrunn for de oppgavene som møter henne i Trivselsleder, og vi tror også hun vil passe godt inn i vår kultur. Dette gleder vi oss til, sier daglig leder for Trivselsleder, Kjartan Eide.


Trivselsleder er et program for aktivitet og inkludering i barne- og ungdomskolen, og er brukt av flere enn 1.000 skoler i Skandinavia. Visjonen til Trivselsleder er at barn og ungdom på trivselslederskoler skal være aktive og inkluderende – med store smil om munnen. Trine Skaug Væråmoen gleder seg til nye oppgaver hos den sosiale entreprenøren.

- Dette blir spennende for meg, og jeg tror disse utfordringene kan motivere og utfordre meg, og jeg har lenge ønsket å jobbe i en levende organisasjon som har fokus på å skape bedre miljø hos barn og ungdom. Trivselsleder har en klar visjon, mål og verdier, så jeg gleder meg veldig, og håper jeg kan bli en god ressurs for både barnehagene, skolene og medarbeiderne i Trivselsleder, sier den nyansatte lederen.


For ytterligere informasjon eller ønske om intervju:

Trine Skaug Væråmoen, administrativ leder i Trivselsleder, tlf. 905 14 165, trine@trivselsleder.no
Kjartan Eide, daglig leder i Trivselsleder, tlf. 920 27 448, kjartan@trivselsleder.no

     


Emner

  • Utdanning

Kategorier

  • trivselslederprogrammet
  • kjartan eide
  • trivselsleder
  • kronprinsparets fond

Kontakter

Irene Løken Lystrup

Pressekontakt Daglig leder Kronprinsparets Fond +47 412 87 656

Relatert innhold