Gå videre til innhold
DESIGNMOBILENE LG OPTIMUS L7 OG OPTIMUS L5 KOMMER I BUTIKK

Pressemelding -

DESIGNMOBILENE LG OPTIMUS L7 OG OPTIMUS L5 KOMMER I BUTIKK

Med siste Android-versjon, kvalitetsskjerm og avanserte multimediefunksjoner gir Optimus L7 og Optimus L5 inntrykk av å være dyrere enn de faktisk er

OSLO, 01.06.2012 Nå lanseres det to nye modeller i LGs designkolleksjon L-serien i Norge: LG Optimus L7 P700 og Optimus L5 E610. Som de andre medlemmene i L-serien byr de på tidløs eleganse uten å fire på verken egenskaper eller funksjonalitet. Modellene er utstyrt med skjermer på henholdsvis 4,3 og 4,0 tommer og det nyeste operativsystemet fra Google: Android Ice Cream Sandwich.

– L-serien leverer både stil og ytelse i én og samme smarte pakke, perfekt for dem som ønsker seg en elegant og avansert smarttelefon som ser dyrere ut enn den faktisk er. Vi tror at både Optimus L7 og Optimus L5 vil slå godt an i sine prisklasser. Det sier Kristoffer Ejebro, som er nordisk produktspesialist på mobiltelefoner hos LG Electronics.

Optimus L7 P700
Den 8,7 mm tynne og slanke Optimus L7 representerer L-Style-filosofien med sitt elegante utseende, som blir fremhevet ytterligere av metallkanter og mønstret bakside. Den 4,3-tommers skjermen med høy oppløsning sørger for optimal lesbarhet og løfter brukeropplevelsen. Optimus L7 har også et avansert kamera med rask autofokus, som lar brukeren fange de verdifulle øyeblikkene på en mer presis måte, hvor og når de enn måtte oppstå.

Optimus L5 E610
Til tross for sitt slanke ytre har Optimus L5 en stor skjerm på hele 4,0 tommer. Det gjør brukeropplevelsen perfekt enten det går i nettsurfing og medieavspilling eller mer tradisjonell mobilbruk. Som alle medlemmene i LGs L-serie med vekt på design har også Optimus L5 fått en moderne utforming, der metalldetaljer og en teksturert bakside er noen av høydepunktene. Også innvendig er det en solid telefon med kamera på 5 megapiksler, GPS, FM-radio og mange andre anvendelige funksjoner.

Ice Cream Sandwich
Brukerne vil også kunne utforske Android-versjonen Ice Cream Sandwich på Optimus L7 og L5. Med den smartere og raskere utgaven av operativsystemet kan brukerne glede seg over avansert fleroppgavekjøring og et mer intuitivt grensesnitt.

Raffinert og moderne L-design
L-designen med sine rene linjer og eksklusive metalldetaljer gir modellene i L-serien et moderne formspråk. Telefonens utforming og den teksturerte baksiden gjør at den alltid ligger godt i hånden, og at telefonen blir oppfattet som tynnere enn den egentlig er.

NFC
Optimus L7 og L5 har støtte for den spennende teknologien NFC (Near Field Communication), og er dermed et fremtidsrettet valg. Med NFC kan kompatible enheter enkelt kommunisere trådløst med hverandre, samtidig som det skaper muligheter for nye og brukervennlige tjenester. 

Pris og tilgjengelighet
Optimus L7 fås nå i butikkene til en veiledende pris på cirka 2 390 kroner inkl. mva. Optimus L5 kommer i juni og vil ha en veiledende cirkapris på 1790 kroner inkl. mva.

Høyoppløselige bilder
For høyoppløselige bilder, gå til LGs bildearkiv og skriv ”L7” eller ”L5” i søkeruten til høyre: http://www.lg.com/no/om-lg/presse-og-media/mediabank.jsp.

Spesifikasjoner for Optimus L7

  • Brikkesett: MSM 7227A (Cortex A5 1 GHz)
  • Minne: (opptil) 2,7 GB internt minne og Micro SD opptil 32 GB
  • Skjerm: 4,3-tommers WVGA
  • Kamera: 5,0 MP med autofokus og LED-blits
  • OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Batteri: 1 700 mAh
  • Størrelse: 125,5 x 67 x 8,7 mm

Spesifikasjoner for Optimus L5

  • Brikkesett: MSM 7 225A (Cortex A5 800 MHz)
  • Minne: (opptil) 2,7 GB internt minne og Micro SD opptil 32 GB
  • Skjerm: 4,0-tommers HVGA
  • Kamera: 5,0 MP med autofokus og LED-blits
  • OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Batteri: 1 500 mAh
  • Størrelse: 118,3 x 66,5 x 9,88 mm

Hvis dere ønsker mer informasjon, vennligst kontakt:

Susanne Persson
PR Manager
LG Electronics Nordic AB
Mobil: +46 (0)70 969 46 06
E-post: susanne.persson@lge.com

Kristoffer Ejebro
Product specialist
LG Electronics Nordic AB
Mobil: +46 (0)70 239 30 09
E-post: kristoffer.ejebro@lge.com 

Emner

Kategorier


Om LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelektronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon. Gjennom 117 selskap verden rundt, omsatte LG globalt for 49 milliarder USD i 2011. LG består av fire forretningsområder; Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, og Air Conditioning & Energy Solutions – og er en av verdens største produsenter av flat-TV, mobiltelefoner, luftvarmepumper, vaskemaskiner og kjøleskap. Siden oktober 1999 har LG Electronics også vært representert i Norden. Den nordiske omsetningen utgjorde rundt 2 milliarder SEK i 2011. For mer informasjon, besøk www.lg.com

Om LG Electronics Mobile Communications
LG Electronics Mobile Communications Company er et globalt ledende selskap innenfor mobil kommunikasjon. Gjennom sin avanserte teknologi og innovative design utvikler selskapet produkter som skaper en bedre livsstil for konsumenter verden over, gjennom en komplett smarttelefonopplevelse. Som et ledende selskap innen 4G Long Term Evolution (LTE), fortsetter LG å engasjere seg i utviklingen av banebrytende LTE-teknologi, og i å møte brukeres behov gjennom differensierte LTE-produkter av høyeste kvalitet, basert på selskapets store arsenal av LTE-patenter og teknisk kunnskap

Kontakter

Amelia Saeroum Lee

Amelia Saeroum Lee

Pressekontakt Nordic PR & Digital Manager +46 (0)76-323 26 17 LinkedIn
Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese

Pressekontakt PR-kontakt

LG Electronics, Inc. er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelektronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon

LG Electronics er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelek-tronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon. Gjennom 117 selskap verden rundt, omsatte LG globalt for 49 milliarder USD i 2011. LG består av fire forretningsområder; Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, og Air Conditioning & Energy Solutions – og er en av verdens største produsenter av flat-TV, mobiltelefoner, luftvarmepumper, vaskemaskiner og kjøleskap.

Siden oktober 1999 har LG Electronics også vært representert i Norden. Den nordiske omsetningen utgjorde rundt 2 milliarder SEK i 2011. For mer informasjon, besøk www.lg.com.