Gå videre til innhold
LG kombinerer IPS og LED i prisgunstige skjermer for forbrukere og bedrifter

Pressemelding -

LG kombinerer IPS og LED i prisgunstige skjermer for forbrukere og bedrifter

Nå kommer fremtidens PC-skjermer, som kombinerer alle fordeler som IPS- og LED-teknologien gir. LG lanserer to nye produktfamilier, begge med modeller til en meget fordelaktig pris både for bedrifter og forbrukere: LG IPS1 og LG IPS6.

Under CES-messen i Las Vegas presenterer LG to nye skjermfamilier basert på LED-teknologi og IPS-paneler (In-Plane-Switching). IPS1-serien er skjermer beregnet på bedriftsbruk, mens IPS6-serien består av modeller for forbrukere.

Kombinasjonen av den lyssterke og energieffektive LED-teknologien med IPS-panelenes eksakte fargegjengivelse og overlegne bildekvalitet i alle betraktningsvinkler, gir skjermer som til tross for lav pris kan konkurrere med mye dyrere skjermer for profesjonell bruk.

LG IPS1 – skjermer med eksakt fargegjengivelse og perfekt ergonomi for bedrifter

IPS231P, den første modellen som lanseres i IPS1-serien, er en 23-tommers skjerm beregnet for bedrifter. Den har en oppløsning på 1.920 x 1.080 bildepunkter og et kontrastforhold på 5.000.000:1. Skjermen kan justeres i høyde- og sideretning, og kan dreies til både portrett- og landskapsmodus. Den rene formgivingen med tynn ramme, antirefleksbehandlet panel og innebygde høyttalere gjør at IPS231P passer inn i alle bedriftsmiljøer.

LG IPS231P kobles til via D-Sub (VGA) eller DVI-D. Modellen er sertifisert etter TCO 5.0, EPEAT Gold samt EPA 5.0.

LG IPS6 – profesjonelle skjermer for forbrukere

Skjermer med IPS-panel har tidligere vært forbeholdt profesjonelle brukere og entusiaster med høye krav til bildekvalitet og eksakt fargegjengivelse. LGs nye LG IPS6-serie omfatter skjermer med IPS-paneler og LED-teknologi beregnet for forbrukermarkedet.

De første modellene i serien er 21,5-tommeren IPS226V og 23-tommeren IPS236V som begge er utformet i en supertynn og stilfull design. Begge modellene har bredformat, oppløsning på 1.920 x 1.080 bildepunkter og et kontrastforhold på hele 5.000.000:1.

I tillegg til den enestående bildekvaliteten er IPS6-modellene også utstyrt med funksjonene Dual Web og Cinema Mode. Dual Web innebærer at skjermen kan deles inn i to virtuelle skjermer for mer effektiv vindu-håndtering, og Cinema Mode gjør at omkringliggende objekter rundt for eksempel et filmklipp på en webside tones ned og blir mer behagelig for øynene.

Akkurat som IPS1-seriens modeller kan IPS226V og IPS236V kobles til via D-Sub og DVI-D, men de har dessuten en HDMI-tilkobling og uttak for hodetelefoner.

Pris og tilgjengelighet

De nye skjermene vil være tilgjengelig fra januar 2011 (IPS1) og mars 2011 (IPS6), til følgende veleidende priser:

IPS231P:            2 199 kr inkl. moms

IPS226V:            1 890 kr inkl. moms

IPS236V:            2 199 kr inkl. moms

Emner

Kategorier


LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelektronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon med over 80 000 ansatte i 115 selskaper verden rundt. Den globale omsetningen i 2009 utgjorde USD 43,4 milliarder. LG Electronics består av fem forretningsenheter: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions og Mobile Communications. LG Electronics er også en av verdens største produsenter av skjermer til flat-tv, audio- og videoprodukter, mobiltelefoner, klimaanlegg og vaskemaskiner.

Siden oktober 1999 har LG Electronics også vært representert i Norden. For mer informasjon besøk www.lg.com.

LG Electronics Business Solutions Company er et ledende selskap innenfor business-to-business (B2B)-området og utvikler et bredt utvalg av førsteklasses digitale produkter og løsninger som inkluderer LCD-monitorer, kommersielle skjermer, underholdning i bilen og sikkerhetssystemer. LG tilbyr unike produkter og løsninger og forutser fremtidens behov hos forretningspartnere og kunder på en smart og pålitelig måte.

Kontakter

Amelia Saeroum Lee

Amelia Saeroum Lee

Pressekontakt Nordic PR & Digital Manager +46 (0)76-323 26 17 LinkedIn
Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese

Pressekontakt PR-kontakt

LG Electronics, Inc. er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelektronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon

LG Electronics er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelek-tronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon. Gjennom 117 selskap verden rundt, omsatte LG globalt for 49 milliarder USD i 2011. LG består av fire forretningsområder; Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, og Air Conditioning & Energy Solutions – og er en av verdens største produsenter av flat-TV, mobiltelefoner, luftvarmepumper, vaskemaskiner og kjøleskap.

Siden oktober 1999 har LG Electronics også vært representert i Norden. Den nordiske omsetningen utgjorde rundt 2 milliarder SEK i 2011. For mer informasjon, besøk www.lg.com.