Gå videre til innhold
RUMOURS OF FLEETWOOD MAC TIL NORGE!

Pressemelding -

RUMOURS OF FLEETWOOD MAC TIL NORGE!

Rumours of Fleetwood Mac, verdens fineste hyllest til det legendariske bandet, kommer til Oslo og Bergen i september!

Billetter i salg fredag 20. januar kl. 10.00.

Ved å kanalisere ånden til Fleetwood Mac på sitt aller beste, byr Rumours of Fleetwood Mac på en unik mulighet for både nye og gamle fans til å gjenoppdage sangene og showene gjorde dem til en av de mest elskede gruppene gjennom tidene.

Støttet av Fleetwood Macs grunnlegger, Mick Fleetwood, er Rumours of Fleetwood Mac den ultimate hyllest til et av rockens mest bemerkelsesverdige band.

Denne konserten er et must for fans av Fleetwood Mac!

Emner


Live Nation Norge er landets største konsertarrangør. Vi booker, produserer og markedsfører de fleste konsertene her til lands, alt fra små klubbshow til større arena- og stadionkonserter, samt Tons of Rock, Findings festivalen og Bergenfest. Vårt program har et vidt spenn; det representerer alt fra grensesprengende musikk og nye artister, til det mer etablerte superstjerner og legender. Vi jobber til en hver tid for å tilby publikum det beste; både før, under og etter arrangementene, og garanterer at vi selger billetter gjennom pålitelige billettsalgspartnere. Velkommen til din neste store konsertopplevelse!

Kontakter

Haddy Maria Sarr

Pressekontakt Digital Marketing Manager

Elise Eriksen Løssfelt

Pressekontakt Head of Marketing

WE <3 LIVE!

Live Nation Norge er landets største konsertarrangør. Vi booker, produserer og markedsfører de fleste konsertene her til lands, alt fra små klubbshow til større arena- og stadionkonserter, samt Neon, Trondheim Rocks, Vaulen Open Air, Tons of Rock, Findings, Feelings og Bergenfest. Vårt program har et vidt spenn; det representerer alt fra grensesprengende musikk og nye artister, til det mer etablerte superstjerner og legender. Vi jobber til en hver tid for å tilby publikum det beste; både før, under og etter arrangementene, og garanterer at vi selger billetter gjennom pålitelige billettsalgspartnere. Velkommen til din neste store konsertopplevelse!

Live Nation
Fred Olsens gate 1
0152 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom