Pressemelding -

Miba er F-Gass godkjent

Importør av Mitsubishi Electric varmepumper i Norge har fått på plass sin F-Gass godkjenning. Nå jobber de målrettet mot å få flest mulig forhandlere godkjente innen 1. september 2012

F-Gass godkjenning krever god kontroll

Miba har jobbet med HMS og internkontroll rutiner for å blir F-Gass godkjente. – Vi må gå foran som et godt eksempel, vi er jo veldig fornøyde med at F-Gass forordningen er snart her, sier Produktsjef Morten Østerhagen. Miba AS har som mål at alle deres forhandlere skal være F-Gass godkjente innen fristen den 1. september 2013.

Samarbeider med NOVAP

Miba har også 2 medarbeidere med kategori 1, samt 2 med kategori 2.  –Vi jobber kontinuerlig med å få eksaminert våre forhandleres installatører.  Et samarbeide med NOVAP på kursing av forhandlere er på plass, noe vi er meget fornøyde med, forteller daglig leder Hallvard Grindheim.

Spennende tider

- F-Gass gir oss mange utfordringer i forhold til kompetanseheving, men dette vil komme både de firmaene som satser samt sluttbrukerene til gode, påpeker Østerhagen. Han er også opptatt av at det blir fokus på dette fremover, slik at mange begynner planleggingen umiddelbart. Østerhagen spår at det vil bli stor mangel på kursplasser frem mot september neste år.

Emner

  • Miljø, energi

Kategorier

  • miba
  • varmepumpe

Miba AS er importør av Mitsubishi Electric varmepumper i Norge.

Produktspekteret er varmepumper og aircondition fra Mitsubishi Electric.

Miba har 25 medarbeidere i Norge, og på verdensbasis har Mitsubishi Electric over 100 000 ansatte og er en av verdens største aktører innen klimasystemer.

Kontakter

Øystein Brenna

Pressekontakt Salgsdirektør 901 18 576

Tommy Nilsen

Pressekontakt Markedssjef 90 75 16 50

Jakob Eide

Pressekontakt Salgsingeniør og produktansvarlig MEHITS/Climaveneta 97 05 00 40

Relatert innhold