Gå videre til innhold
Søk studier med oppstart i august 2023

Nyhet -

Søk studier med oppstart i august 2023

Neste august har Noroff oppstart av 24 fremtidsrettede studier på campus og nett. Allerede nå kan du sikre deg din studieplass.

– I august har vi oppstart av alle våre studietilbud, både på campus og nett, forteller Linda Stiberg-Jamt, leder for studentrekruttering ved Noroff.

Søknadsskjemaet for august 2023 åpnet nylig, som betyr at du allerede nå kan sikre deg studieplass ved ditt drømmestudium. Du kan velge mellom studier på fagskole- eller høyskolenivå.

– Alle studiene våre har løpende opptak, som betyr at søknadene behandles i den rekkefølgen de blir kvalifisert. Søker du og er kvalifisert for opptak, blir du altså tilbudt studieplass så lenge det er ledige studieplasser, sier Stiberg-Jamt.

Noroffs studietilbud har et sterkt digitalt DNA, og inkluderer studieløp innen IT, 3D, lyd og film, markedsføring, design, maskinlæring og teknologiledelse. De nyeste studietilbudene i porteføljen er backend-utvikling, Data Analyst og moderne prosjektledelse.

/

F.v.: Aage Alexander Foss og Linda Stiberg-Jamt. Foto: Magnus Wintersborg/Privat

Ettertraktet kompetanse

Ifølge World Economics Forums rapport “The future of jobs” vil teknologiske innovasjoner skape millioner av arbeidsplasser på verdensbasis i årene fremover. Blant de ti mest ettertraktede yrkene som listes opp for 2022, er blant annet dataanalytikere, softwareutviklere, big data-spesialister og markedsspesialister.

–Studieprogrammene våre skal speile behovene i arbeidsmarkedet, og når vi utvikler studietilbudene våre, setter vi oss i arbeidsgiverstolen. Vi ser på hvilken kunnskap og hvilke verktøy studentene bør mestre når de i fremtiden skal søke jobb, sier Aage Alexander Foss, rektor ved Noroff Fagskole.

Alle studier ved Noroff er utviklet i tett samarbeid med bransjen, og hovedmålet er at studentene skal kunne gå rett i jobb etter endt utdanning.

Utdanning for fremtidens jobbmarked

Noroff tilbyr 19 studier på fagskolenivå og 5 studier på høyskolenivå. Utdanningsløpene har fokus på en praktisk tilnærming til fagene.

– Dette er utdanning for fremtidens jobbmarked. Vi ser det økende behovet i arbeidsmarkedet for denne kompetansen, og vi jobber aktivt for å etterkomme dette behovet, sier Foss, og legger til:

– Vi anbefaler å søke tidlig dersom du ønsker å sikre deg plass. Våre mest populære studier fylles raskt opp.

Alle utdanningstilbud ved Noroff er NOKUT-akkreditert, og våre studier er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Mathilde Stray Øksendal

Mathilde Stray Øksendal

Pressekontakt Innholdsmarkedsfører og webredaktør Pressekontakt 90718799

Fokus på digital kompetanse tilpasset næringsliv og bransjenes behov

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Utdanningstilbudet består av høyskole, fagskole og nettstudier. Vi har campus i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Noroff - School of technology and digital media
Elvegata 2A
4608 Kristiansand
Norge