Gå videre til innhold
Tilbyr utdanning i UX-design på campus i Oslo fra august

Pressemelding -

Tilbyr utdanning i UX-design på campus i Oslo fra august

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Studiet starter opp på campus i Oslo 10. august.

Det er i dag stor etterspørsel etter UX-designere. Hovedformålet med utdanningen er å gi studentene praktisk og relevant opplæring i brukeropplevelsesdesign.

– Vi er veldig glade for å kunne tilby UX-design på vår campus i Oslo fra august, sier campus manager i Oslo, Simon Bowen.

Noroff utdanner allerede UX-designere på Noroff Nettstudier.

– Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i konseptene, prosessene, metodene, verktøyene og teknikkene innen bruker-sentrert design, sier Bowen videre.

Studiet er en ettårig fagskoleutdanning.

Sømløse brukeropplevelser

UX-design, eller user experience design, handler om å forberede totalopplevelsen en menneskelig bruker har i møte med et digitalt produkt, en tjeneste eller et system.

– Målet med UX-design er å skape enkle, effektive, relevante og hyggelige opplevelser for brukeren, sier Simon.

Det kan være i nettbanken, dashbordet i bilen eller på telefonen.

UX-design er en variert disiplin, som kombinerer aspekter av psykologi, virksomhet, markedsundersøkelser, design og teknologi.

Les også: Hva gjør en UX-designer?

Bransjenær utdanning

Studentene ved studiet i UX-design tilegner seg kompetanse innen research og innsikt, wireframing og prototyping, brukervennlighetstesting og grunnleggende interaksjons- og designprinsipper.

– Studiet er åpent for studenter uten tidligere erfaring, men også for dem som har jobbet i andre beslektede fagområder eller med en relevant utdanningsbakgrunn, legger Simon til.

Studiet består i stor grad av praktisk arbeid og bransjenære oppgaver. Alle utdanninger hos Noroff er NOKUT-akkrediterte og godkjent for lån og stipend hos Lånekassen.

Studiet har løpende opptak. Det er derfor mulig å sikre seg studieplass allerede nå.

Emner

Kategorier

Regions


Noroff er en utdanningsinstitusjon med sterkt digitalt DNA. Vi utvikler og skreddersyr våre utdanninger, sammen med relevant industri, for å imøtekomme fremtidens yrkesliv og kompetansebehov. Vi jobber for at våre studenter skal få en utdanning tilpasset en digital- og teknologisentrert fremtid. Våre studenter kan og vil bidra i et arbeidsliv i endring.

Kontakter

Mathilde Stray Øksendal

Mathilde Stray Øksendal

Pressekontakt Innholdsmarkedsfører og webredaktør Pressekontakt 90718799

Fokus på digital kompetanse tilpasset næringsliv og bransjenes behov

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Utdanningstilbudet består av høyskole, fagskole og nettstudier. Vi har campus i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Noroff - School of technology and digital media
Elvegata 2A
4608 Kristiansand
Norge