Gå videre til innhold
Bjørn Næss, adm.dir. i Oslo Handelsstands Forening
Bjørn Næss, adm.dir. i Oslo Handelsstands Forening

Pressemelding -

Endelig – byen åpner igjen!

Skjenking av alkohol i hovedstaden har vært stengt siden november og kafeer og restauranter har vært stengt siden i vinter.

- Det er nå på tide og svært gledelig at de nå får åpne opp igjen. Bransjen er godt forberedt, og vi er trygge på at smittevernhensyn vil bli godt ivaretatt. Ikke minst – vi mener bransjen er vesentlig bedre rustet for å ivareta smittevern enn det som er situasjonen når folk samles i store og uoversiktlige grupper i parker og byrom, sier en lettet Bjørn Næss, adm.dir. i Oslo Handelsstands Forening.

- Vi er glade for at Raymond Johansen varsler dette allerede i dag, slik at bransjen og medarbeidere i serveringsbransjen får noe tid til å forberede seg, legger Næss til og oppfordrer samtidig Oslo kommune med å være raske med utbetaling av kompensasjon til bransjen. Det koster å åpne opp igjen!

Fra onsdag 26. mai åpner hele trinn to i Oslos gjenåpningsplan, som blant annet betyr skjenking frem til kl. 22. Smittevernhensyn og avstandskrav må selvsagt fortsatt ivaretas på en god måte.

Emner

Kategorier


Oslo Handelsstands Forening (OHF) er en næringsforening for handel, service og servering i Oslo og omegn. Vi har rundt 2 000 medlemmer og jobber for at de skal ha best mulig rammevilkår.

Kontakter

Linn Rosario

Linn Rosario

Pressekontakt Prosjektleder Markedsføring & kommunikasjon 95864614

Velkommen til Oslo Handelsstands Forening!

Oslo Handelsstands Forening (OHF) er en næringsforening for handel, service og servering i Osloregionen, som sysselsetter ca. 90 000 ansatte og omsetter for nær 190 milliarder kroner eks. mva. OHF har rundt 2 000 medlemmer innen dagligvare, faghandel, servering, kjøpesentre og eiendomsselskaper. Vi jobber for at de skal ha best mulig rammevilkår.

Oslo Handelsstands Forening
Karl Johans gate 37 A
0162 Oslo
Norge