Gå videre til innhold
Fra julegateåpningen på Karl Johan i 2021.
Fra julegateåpningen på Karl Johan i 2021.

Pressemelding -

Julegateåpning på Karl Johan !

I morgen, lørdag 26. november blir det tradisjonell julegateåpning på Karl Johan og startskudd for julehandelen i Oslo sentrum.

Det blir oppmøte og show på Jernbanetorget kl. 1600 hvor også ordfører Marianne Borgen vil erklære julegaten for åpnet. Deretter vil Karl Johans gate fylles med barn og voksne i lystog opp til Spikersuppa.

- På Jernbanetorget vil vi dele ut forundringsposer og lys til de 500 første barna. På scenen blir det show med julenissen og nissemor som får besøk av Turte og Tvilling fra Jul i Blåfjell. Det blir også flere musikalske innslag, lover Tina Restrup, prosjektleder for arrangementer i Oslo Handelsstands Forening.

Julenissen vil lede lystoget og selvsagt har han med seg både hest og vogn og vil ha både nissemor og ordføreren ved sin side.

- For å skape skikkelig god stemning oppfordrer vi både barn og voksne til å kle seg ut som nisser. Det er planlagt ulike aktiviteter oppover Karl Johan, blant annet vil Frelsesarmeen bidra med julemusikk. Sammen skal vi skape julemagi, sier en entusiastisk Tina.

Toget ender opp utenfor Paleet og Jul i Vinterland.

- I fjor var det rundt 1500 deltakere. Nå som vi har lagt pandemien bak oss, håper og tror vi at det vil komme enda flere, avslutter Tina.

Emner

Regions


Oslo Handelsstands Forening (OHF) er en næringsforening for handel, service og servering i Osloregionen, som sysselsetter ca. 90 000 ansatte og omsetter for nær 190 milliarder kroner eks. mva. OHF har rundt 2 000 bedriftsmedlemmer innen dagligvare, faghandel, servering, kjøpesentre og eiendomsselskaper. Vi jobber for at de skal ha best mulig rammevilkår.

Kontakter

Linn Rosario

Linn Rosario

Pressekontakt Prosjektleder Markedsføring & kommunikasjon 95864614

Velkommen til Oslo Handelsstands Forening!

Oslo Handelsstands Forening (OHF) er en næringsforening for handel, service og servering i Osloregionen, som sysselsetter ca. 90 000 ansatte og omsetter for nær 190 milliarder kroner eks. mva. OHF har rundt 2 000 medlemmer innen dagligvare, faghandel, servering, kjøpesentre og eiendomsselskaper. Vi jobber for at de skal ha best mulig rammevilkår.

Oslo Handelsstands Forening
Karl Johans gate 37 A
0162 Oslo
Norge