Gå videre til innhold
Finansminister Jan Tore Sanner og sjeføkonom i Sparebank 1 Elisabeth Holvik, vil gi oss de økonomiske utsiktene for 2021.
Finansminister Jan Tore Sanner og sjeføkonom i Sparebank 1 Elisabeth Holvik, vil gi oss de økonomiske utsiktene for 2021.

Pressemelding -

PRESSEINVITASJON - Lenke til websending- Rikets tilstand

Lenke til vår websending 

I dag, tirsdag 26. januar kommer finansminister Jan Tore Sanner og sjeføkonom i Sparebank 1 Elisabeth Holvik, til Oslo Handelsstands Forening. 

Jan Tore Sanner vil gi oss sine prognoser for norsk økonomi i 2021 og Elisabeth Holvik vil fra et makroperspektiv se på forbrukstrender i 2021.

NÅR:

  • Arrangementet starter kl. 0900 og varer til senest kl. 1100.

HVOR:

VIKTIG: 

  • På grunn av smittevernhensyn, er det dessverre ikke mulig å delta fysisk. 

Emner

Kategorier


Oslo Handelsstands Forening (OHF) er en næringsforening for handel, service og servering i Oslo og omegn. Vi har rundt 2 000 medlemmer og jobber for at de skal ha best mulig rammevilkår.

Kontakter

Linn Rosario

Linn Rosario

Pressekontakt Prosjektleder Markedsføring & kommunikasjon 95864614

Velkommen til Oslo Handelsstands Forening!

Oslo Handelsstands Forening (OHF) er en næringsforening for handel, service og servering i Osloregionen, som sysselsetter ca. 90 000 ansatte og omsetter for nær 190 milliarder kroner eks. mva. OHF har rundt 2 000 medlemmer innen dagligvare, faghandel, servering, kjøpesentre og eiendomsselskaper. Vi jobber for at de skal ha best mulig rammevilkår.

Oslo Handelsstands Forening
Karl Johans gate 37 A
0162 Oslo
Norge