Pressemelding -

Anders Opsahl ny programsjef i P4

Anders Opsahl (t.h.) er ansatt som ny programsjef i P4-gruppen. - Jeg er veldig glad for å få en av bransjens dyktigste ledere inn i denne rollen, sier P4-sjef Kenneth Andresen (t.v.)

Opsahl får programansvaret for samtlige av P4s radiokanaler.

Mangeårig sjef og programleder i NRJ

Anders Opsahl har lang radiofaglig bakgrunn, og har vært i bransjen i mer enn 20 år - både foran og bak mikrofonen. De siste ti årene har han vært både programsjef for NRJ og programleder i det populære Morgenshowet på NRJ sammen med Petter Pilgaard, Sian Berg Røste og Marthe Bratberg. Før dette jobbet Opsahl flere år i lokalradio, både som program-, musikksjef og programleder for alle de forskjellige sendestrekkene. I tillegg har Opsahl markedsføringsutdannelse fra BI.

P4-sjef Kenneth Andresen er svært fornøyd over å ha fått Anders Opsahl med seg på laget. - Vår kanalportefølje vokser stadig og vi har et større behov for å se programsetting og innhold i gruppen under ett, sier Andresen. Han sier dette er grunnen til at P4 nå velger å organisere alle sine stasjoner under én felles programsjef. - Jeg er veldig glad for å få en av bransjens dyktigste ledere inn i denne rollen, sier P4-sjefen. - Anders har lang erfaring både som programskaper og leder, og kan vise til strålende resultater i sin periode som programsjef hos NRJ, sier Andresen.

Vil ta P4 til nye høyder

- Det er med stor ydmykhet jeg nå tar fatt på jobben hos landets største kommersielle radiokanal, sier P4s ferske programredaktør, Anders Opsahl. Han sier jobben nå blir å bygge videre på det gode fundamentet som allerede er lagt, og samtidig strekke seg videre mot nye høyder og sørge for at lytterne blir enda mer fornøyd med sin favorittstasjon. - Heldigvis har jeg en meget kompetent stab full av erfarne og gode radiofolk, og dessuten en bred kanalrekke å jobbe med som gjør at vi kan treffe store deler av markedet på en solid måte, sier Opsahl.

Radioens framtid er digital, og med det nye DAB-nettet - som stod klart allerede i 2014 - er det plass til langt større kanaltilbud for de norske radiolytterne. I løpet av de siste fire årene har P4-gruppen lansert en rekke nye kanaler. I tillegg til P4 og P5 Hits har P4-gruppen lansert P6 Rock for dem som liker en litt tøffere musikk, P7 Klem for dem som er mere glad i rolige favoritter, og P8 Pop for alle dem som elsker 80-tallet. Flere kanaler er dessuten planlagt i tiden som kommer.

Related links

Emner

  • Massemedia

Kategorier

  • riksdekkende
  • radio
  • lyden av norge
  • radio hele norge
  • p4
  • anders opsahl
  • kenneth andresen

P4 Lyden av Norge, er landets største kommersielle riksdekkende radiostasjon med over 2,4 mill. ukentlige lyttere. Kanalen kan lyttes til via de riksdekkende FM- og DAB-nettene, på digital-TV, internett eller via mobilapper. P4 Radio hele Norge, har sitt hovedkontor på Lillehammer, med regionskontorer i Oslo, Bergen og Tromsø. P4-gruppens øvrige kanaler består av P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro. P4-gruppen er heleid av Modern Times Group. Ansvarlig redaktør: Trygve Rønningen.


Relatert innhold