Pressemelding -

Nifs Sølvmikk-vinner

Trusler om vold og det som verre er preger den utrivelige radiokampanjen Dinamo har laget på vegne av Nasjonalt kunnskapsenter om vold og traumatisk stress. Juryen likte likevel kampanjen så godt at den vant den månedlige radioreklamekåringen Sølvmikken.

Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS) har med hjelp fra Dinamo og Verdens Sterkeste Mann laget en radiokampanje om vold og traumer i nære relasjoner. Juryen synes den var så effektiv at kampanjen nådde førsteplass i Sølvmikken for februar.

Jurybegrunnelsen lyder slik: - Her får juryen den negative versjonen av gåsehud, også kjent som "the creeps". Disse spotene leverer budskapet tydelig og er i tillegg godt produsert og rene i formen. Fin jobb!

Kreativt team bak kampanjen er Mattis Bentzen og Morten Andresen i Dinamo.

Andreplassen i februar-Sølvmikken går til TRY for en kampanje for Talkmore, mens tredjeplassen tildeles Både Og Radiobyrå for en Ricola-kampanje.

Hør vinnerspotene HER.

Sølvmikken er en utmerkelse som deles ut av P4 og Kreativt Forum hver måned. Formålet med prisene er å hedre og inspirere de reklameskaperne som utvikler årets beste radioreklamearbeider. Alle Sølvmikkvinnerne går videre til Gullmikken, radiobransjens årlige prisutdeling som arrangeres i oktober hvert år. Gullmikkens formål er å vise det beste av kreativ kommersiell radiokommunikasjon i Norge. Gullmikken skal bidra til å heve ambisjonsnivået og inspirere den enkelte utøver til kreativitet, kreativ problemløsning, nyskapning og fornyelse.

Related links

Emner

  • Massemedia

Kategorier

  • lyden av norge
  • radio hele norge
  • p4
  • riksdekkende
  • radio

P4 Lyden av Norge, er landets største kommersielle riksdekkende radiostasjon med over 2,3 mill. ukentlige lyttere. Kanalen kan lyttes til via de riksdekkende FM- og DAB-nettene, på digital-TV, internett eller via mobilapper. P4 Radio hele Norge, har sitt hovedkontor på Lillehammer, med regionskontorer i Oslo, Bergen og Tromsø. P4-gruppens øvrige kanaler består av P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro. P4-gruppen er heleid av Modern Times Group. Ansvarlig redaktør: Trygve Rønningen


Relatert innhold