Pressemelding -

KONE og BORI inngår samarbeid om kundefordel for BORIs forvaltede borettslag og sameier

26.000 boenheter i 700 BORI-forvaltede boligselskap får via samarbeidet mellom de to aktørene fordelaktige betingelser på heis-, dør- og portservice hos KONE AS.

BORI BBL er et av Norges største boligbyggelag og morselskapet i BORI konsernet. BORI BBL har 36.000 medlemmer og konsernet forvalter ca. 26.000 boliger i om lag 700 boligselskap. BORI BBL bistår boligbyggeselskaper nasjonalt med etablering, seksjonering og forretningsførsel av og for borettslag, eierseksjonssameier og kombinerte bygg av bolig og næring. BORI BBL er det eneste boligbyggelaget i Norge som er ISO 9001:2015 sertifisert.

- For oss i BORI er kvalitet i alle våre leveranser viktig, også de vi formidler via samarbeidspartnere til våre forvaltede boligselskap. Vi gleder oss derfor til å kunne tilby våre forvaltede boligselskap tjenester fra en leverandør med KONEs gode rennommé, sier Lill Eriksen, Salg- og markedsdirektør BORI BBL.

KONE er en verdensleder innen heis- og rulletrappbransjen og leverer heiser, rulletrapper og automatiske dører, samt løsninger for vedlikehold og modernisering. Finskeide KONE har vært i Norge siden 1968, og er i dag en av de største landsdekkende aktører innen heis og rulletrapp. Siden 2013 har KONE også tilbudt salg, service og modernisering av automatiske dører og porter til Østlandet og deler av Sørlandsområdet.

- Vi er veldig stolte over og ser frem imot dette spennende samarbeidet, og gleder oss til å tilby våre innovative og fremtidsrettede service- og vedlikeholdstjenester til BORIs forvaltede borettslag og sameier, sier Erik Johnson, Administrerende direktør KONE AS.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Erik Johnson, Administrerende Direktør KONE AS, epost: erik.johnson@kone.comtlf. 917 16 437

Lill Eriksen, Salg- og Markedsdirektør BORI BBL, telefon 959 88 899

Emner

  • Partnerskap, samarbeid

Kategorier

  • heis
  • bori
  • boligbyggelag
  • serviceavtale
  • samarbeidsavtale
  • kone heis
  • heisservice

Selskapet har i et århundre tilstrebet å imøtekomme kundenes behov og leverer bransjeledende heiser, rulletrapper, rullebånd og automatiske dører samt nyskapende løsninger for modernisering og vedlikehold.

Vår forpliktelse overfor kunder vises i alle KONEs løsninger for heiser, rulletrapper, rullebånd og automatiske dører. Dette gjør oss til en pålitelig partner i løpet av hele bygningens livssyklus. Vi utfordrer konvensjonelle kunnskaper i heis- og rulletrappbransjen.

Kontakter

Suzanne Derrick

Pressekontakt Marketing Specialist Nordics +4790954443

Emmi Tillan

Pressekontakt Communications Manager Nordics PR & Kommunikasjon +358407010102