Nyhet -

Kommer "hjem"

Geir Arne Albertsen (50) tiltrådte 1. januar i år stillingen som Head of Fish Farming Norway og Site Manager på Lindes forskningssenter for akvakultur i Ålesund.

Albertsen er ingen nykommer i Linde (tidligere AGA). Han jobbet i Linde fra 2003 til 2011. Etter nesten 10 år borte fra selskapet, har han nå kommet hjem igjen til Linde.

– Siden jeg kjenner til selskapet fra før og vet hvilke ressurser og fantastiske folk som jobber her, var det klart at jeg måtte ta kontakt da denne stillingen ble ledig, forklarer Albertsen.

– At et selskap som Linde ønsker å investere store ressurser i vårt senter her oppe i lille Ålesund, viser bare at kompetansen vi har er verdensledende, og at akvakultur og fiskeoppdrett er et viktig satsingsområde for fremtiden.

Geir Arne Albertsen, ny Head of Fish Farming, Norway 

- Vi er veldig glade for å ha Geir Arne med på laget igjen, sier Jostein Thomassen, Country Manager Sales, Norway. – Hans tidligere erfaring fra Linde og Steinsvik, samt hans gode kunnskaper om bransjen vil bidra til at vi tar de riktige og nødvendige stegene for å utvikle oss ytterligere innenfor dette området, sier Thomassen.

Verdensledende
Innovation Centre for Aquaculture and Water Treatment, som er Lindes globale forskningssenter for akvakultur, ble åpnet i 2012 og er verdensledende i sitt slag. – Linde har 40 års erfaring innenfor akvakultur og forskning på merder på land, og dette skal vi selvsagt fortsette å videreutvikle, sier Albertsen. – Vi har eksperter på gass i alle formater, og dette nyter vi også godt av i oksygeneringsprosessene i lukkede anlegg, enten de er på land eller i vann, sier han.

Linde deltar også på årets Aqua Nor-messe i august, hvor Lindes fremskritt de siste to årene presenteres. – Jeg er glad for at jeg nå er godt i gang i min nye stilling og jeg gleder meg til å snakke med nye og eksisterende kunder på årets messe, spesielt med tanke på alt som har skjedd det siste året, avslutter han.

For mer informasjon eller kommentarer, vennligst kontakt:
Geir Arne Albertsen, Head of Fish Farming Norway, Linde
Email: geir.arne.albertsen@linde.com
Tlf: +47 48 60 17 30

Emner

  • Kjemisk industri

Kategorier

  • linde
  • oksygenering
  • fish farming
  • oksygen
  • fiskeoppdrett

Kontakter

Unni Bekkevold

Pressekontakt Communications Manager Norway +47 912 44 006