Pressemelding -

Montér fortsetter satsingen på Vestlandet

Montér etablerer seg på Voss med nytt byggevarehus. Dette er Montérs fjerde nye byggevarehus på Vestlandet hittil i 2019.

Nye Montér Voss, som er en del av Seimen AS, åpner den 19. september på Vossestrand med Montérs varesortiment i større og nyrenoverte lokaler. Bygger’n Seimen meldte overgang til Optimera Montér 1. september i år.

Bedre handleopplevelser i nye lokaler

Eirik Draugsvoll Seim, daglig leder i Seimen AS som Montér Voss er en del av, gleder seg til åpningen.

– Vi har bygget om og doblet størrelsen på butikken. Dette gjør at vi ved nyåpningen kan tilby våre kunder et større utvalg og et mer variert varesortiment, samt at vi kan vise og presentere våre produkter bedre. Jeg er sikker på at dette vil inspirere og gi en bedre handleopplevelse for både våre profesjonelle og private kunder, sier Seim.

Nye Montér Voss er blitt både ombygget og utbygget. Byggevarehuset er på over 3.300 kvadratmeter inkludert utebutikk med trelast og byggevarer. Montér Voss vil satse stort på blant annet Montérs egne konsepter innen dør og vindu, samt verktøy, festemidler og arbeidsklær.

Viktig region for Optimera

Montér Voss er en viktig brikke i Optimera sin videre satsing på Vestlandet:

– Vestlandet og Hordaland er et sentralt område for Optimera. Her har vi totalt over 30 avdelinger under Optimera-paraplyen. Med Montér Voss dekker vi et nytt viktig område i regionen. Dette gir oss muligheten til å nå ut til enda flere privat- og proffkunder med våre varer og tjenester, sier Anniken Wollan, forhandleransvarlig i Optimera.

Montér har hatt en stor økning av antall butikker på Vestlandet i 2019 med fire nye forhandlere. Etter tilskuddene på Kvinnherad, Hatlestrand og Kvam, står nå åpningen av Montér Voss for tur.

Storslått åpningsfest 19. september

For å markere åpningen, inviterer Montér Voss nye og gamle kunder til tredagers åpningsfest fra 19. til 21. september. Det vil være stands med ulike leverandører, grillmat og konkurranser med premier. Alle er velkomne innom for å oppleve den nye butikken. Over disse tre dagene vil privat- og proffkunder og samarbeidspartnere få anledning til å møte leverandører og lære mer om det nye varesortimentet.

– Åpningen feires med stor stas, og vi er veldig stolte av det vi nå kan tilby våre kunder. Dette er et nytt løft og vi ønsker alle velkommen til å ta delta på åpningsfesten, avslutter Eirik Draugsvoll Seim.

For mer informasjon, kontakt:

Eirik Draugsvoll Seim, daglig leder i Seimen AS
Tlf.: 913 22 962
E-post: eirik@seimen.no

Anniken Wollan, forhandleransvarlig i Optimera Handel
Tlf.: 909 44 077
E-post: anniken.wollan@optimera.no 

Emner

  • Byggeindustri, bransjespørsmål

Kategorier

  • byggevarer
  • hordaland
  • vestlandet
  • voss
  • optimera
  • montér

Regions

  • Oslo

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark samt kjedene Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.