Gå videre til innhold
SATS fortsetter å vokse

Pressemelding -

SATS fortsetter å vokse

SATS har en betydelig vekstambisjon og ønsker å gi flere mulighet til morsom og effektiv trening. I år åpner SATS fem treningssentre i Norge. SATS er allerede i gang med å planlegge for flere åpninger i 2022 og 2023. Padel, HiYoga og Indoor Running er noen av treningstilbudene som SATS-medlemmene kan glede seg til.

SATS Ensjø – med fem padelbaner
I oktober i år åpner SATS Ensjø. Dette blir et nytt flaggskip i et av Oslo sentrums mest spennende områder. Totalt areal blir på 4300 kvadratmeter. Treningssenteret kommer til å by på hele produktspekteret med to gruppetreningssaler, personlig trening og et velutstyrt studio. Senteret blir også det første med padel i regi av SATS Norge, og kommer til å inneholde fem padelbaner.

SATS Hinna – åpner i januar 2022
Dette blir SATS 11. senter i Rogaland. SATS Hinna får en god beliggenhet på Stadionparken kjøpesenter på Hinna, som er et område under stor utvikling. Senteret blir på 1500 kvadratmeter med en gruppetreningssal og oppsett for Indoor Running, en stor apparatpark og masse funksjonelt utstyr.

SATS Triaden – åpner i 2023
Triaden kjøpesenter i Lørenskog skal utvikles videre. For å befeste posisjonen i Lørenskog åpner SATS et senter på 1700 kvadratmeter i en nybygd del av kjøpesenteret. Per i dag finnes allerede SATS Metro på Lørenskog, men gitt den sterke utviklingen i området ønsker SATS å gi et enda bedre treningstilbud med to komplementære sentre fra 2023.

I tillegg til overnevnte åpner også HiYoga Aker Brygge, SATS Kolbotn Torg, SATS Fredrikstad og SATS Slemmestad i løpet av 2021. Dermed åpner SATS til sammen fem nye sentre i 2021, og er allerede godt i gang med planene for både 2022 og 2023.

Emner


We make people healthier and happier

SATS er Nordens største treningssenter-kjede med en sterk visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til våre medlemmer og i samfunnet.

SATS tilbyr moderne treningsutstyr, høyt kvalifiserte personlige trenere, og det største og beste gruppetrenings-tilbudet i hele Norden. Vi har også stort fokus på å støtte medlemmene utenfor de fysiske senterne våre, ved hjelp av online trening og digitale verktøy.

Vi jobber hele tiden med trendforskning og nyskapning for å være bransjens beste og mest fremoverlente treningskjede 

Kontakter

Tina Brodal

Tina Brodal

Pressekontakt Nordic PR Manager +47 93844171

We make people healthier and happier!

SATS group is the leading provider of fitness and training services in the Nordics with 275 clubs in Norway, Sweden, Finland, and Denmark. We have 731 000 members and 9 500 employees who is committed to motivate as many people as possible to an active lifestyle.