Gå videre til innhold
Dørhåndtak og møbelhåndtak i håndstøpt massiv bronse
Dørhåndtak og møbelhåndtak i håndstøpt massiv bronse

Pressemelding -

R. Bergersen lanserer Giara - interiørbeslag i håndstøpt bronse fra Italia.

R. Bergersen lanserer nå dørhåndtak og møbelbeslag fra Italienske Giara - en produsent som er spesialisert på produkter i håndstøpt massiv bronse.

Giara har i en årrekke produsert dørhåndtak og møbelbeslag etter gamle håndverksprinsipper for bearbeiding av jern og metall. Alle deres produkter er produsert i 100% bronse, og produktene har derfor en rustikk overflate som vil endres over tid.

Giara sin visjon er å levere dør- og interiørbeslag med et banebrytende design, så vel som produkter forankret i historien. Det får de til ved å benytte seg av naturlige materialer som de mener tilfører eksteriøret og interiøret varme og sjel.

I sortimentet til Giara vil du finne dør- og interiørbeslag med en enestående kvalitet.

Giara har totalt 11 ulike bronse legeringer på sine produkter. Nå finner du produktene fra Giara utstilt i våre butikker!

Om R. Bergersen AS

R. Bergersen AS er et ledende selskap innenfor interiørbeslag og sikkerhetsløsninger i Oslo, og har sin opprinnelse så tidlig som i 1972. Selskapet har i dag 50 ansatte og hadde i 2023 en omsetning på ca 110 mill, fordelt på både forbruker, proff og prosjekt markedet.

R. Bergersen AS er en uavhengig aktør i markedet, og kan tilby både interiørbeslag og sikkerhetsløsninger til boligprosjekter, hoteller, kontorlokaler og andre typer prosjekter fra en rekke produsenter, tilpasset behovene i det enkelte prosjekt. Selskapet har to butikker sentralt i Oslo, egne montører, og en egen prosjekt avdeling.

Related links

Emner

Kategorier


R. Bergersen AS er din totalleverandør av dørvridere, beslag, låser og adgangskontroll.

Kontakter

Raymond Lund

Raymond Lund

Pressekontakt CEO, R.Bergersen AS +47 90 75 81 71
Torfinn Rosland

Torfinn Rosland

Pressekontakt Markeds- og Innkjøpssjef, R. Bergersen AS +47 93 20 27 28

Relatert innhold

Velkommen til R. Bergersen AS!

R. Bergersen AS er din totalleverandør av dørvridere, beslag, låser og adgangskontroll.

R. Bergersen AS
Ole Deviks vei 46
0668 OSLO
Norge