Gå videre til innhold
Den nye grafiske profilen kommer til å gjennomføres gradvis i alle land.
Den nye grafiske profilen kommer til å gjennomføres gradvis i alle land.

Pressemelding -

Ramudden lanserer ny varemerke identitet

I dag lanserer vi vår nye varemerkeidentitet med budskapet, for oss er sikkerhet mer en bare produkt og tjenester.
Det som driver oss fremover er omtanken om dem som jobber på arbeidsplassen, men også om alle menneskene som passerer forbi. Med hjelp fra innovasjon og utvikling søker vi stadig etter bedre, sikrere og mer effektive løsninger. Dette oppsummeres i vårt nye slagord: Your safety. Delivered.

Sikkerhet og omtanke er i vårt DNA

Sammen jobber vi med det viktigste som er: Sikkerhet. For oss er sikkerhet og omsorg i vårt DNA. Det er vår overordnende ide, en måte å være og tenke på. Vi vil løfte sikkerhet på og rundt arbeidsplasser til et spørsmål som påvirker hele samfunnet. Vi vil være det omsorgsfulle valget, med en tydelig hjertesak- Alle skal komme hjem uskadde hver dag, sier Hans-Olov Blom, Konsernsjef og grunder av Ramudden.

Til og med logoen er oppdatert og foredlet uten å miste gjenkjenningen i arven som finnes i Ramuddens historie. Den nye grafiske profilen kommer til å gjennomføres gradvis i alle land. Det vil også gjenspeiles i tonaliteten i kommunikasjonen vår og i vårt nye bildespråk.

Your safety. Delivered.

Emner


Den omsorgsfulle bedriften innenfor arbeidsplassikkerhet.

Hver dag pågår det arbeid på tusenvis av arbeidsplasser innen bygg, gater, veier og jerbarner. Dette er risikofylte og samtidig midlertidige miljøer som krever tilpassede sikkerhetsløsninger. Vårt oppdrag er å hjelpe kommuner, myndigheter, entreprenører og byggefirmaer å skape sikkerhet på og rundt veg- og byggearbeidsplasser, som lever opp til alle tenkbare krav som stilles på den nødvendige arbeidsplass- og trafikksikkerheten.

Vi ser til at du får sikkerhetsutstyr når og der du behøver det. Vi utfører tjenester på plassen og ser til at dine medarbeidere får rett opplæring når det gjelder sikkerhetstenkning. Vi hjelper også med å sikre offentlige plasser.

Vi finnes i dag på drøye 70 plasser i Sverige, Norge, Finland, Estland og Kanada. Ramuddenkonsernet i Norden omsetter for ca 1,8 milliarder per på og er nå rundt 800 ansatte (med Kanada omsetter vi ca 2.1 milliarder og er mer enn 1000 ansatte). Your safety. Delivered.

Kontakter

Viktoria Sahlsten

Viktoria Sahlsten

Pressekontakt Marketing communicator Ramudden Nordics & Baltics 070-665 75 44

Your safety. Delivered.

Vi skaper sikre arbeidsplasser gjennom tilpassede løsninger, med omtanke for menneskers trygghet og arbeidsmiljø. Vårt oppdrag er å sørge for at mennesker kommer hjem uskadde hver dag, uansett om de jobber på en arbeidsplass eller bare passerer den

Ramudden
Hvamveien 2
2013 Skjetten
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom