Gå videre til innhold
Grovrengjøringsrondell på spindel for effektiv rengjøring

Pressemelding -

Grovrengjøringsrondell på spindel for effektiv rengjøring

Norton lanserer et nytt sortiment spindel monterte grovrengjøringsrondeller til sliping av for eksempel rør og sveis. De nye rondellene, Blaze Rapid Strip, har en ny konstruksjon som gjør at grovrengjøring kan utføres langt mer effektivt.

De nye rondellene som heter Blaze Rapid Strip, har en høy densitet, hvilket gjør at levetiden er dobbelt så lang, sammenlignet med tradisjonelle grovrengjøringsrondeller. Den nye konstruksjonen medfører også at ved høyt arbeidstrykk virker rondellen betydelig mer aggressiv med kraftig avvirkning og ved lavt arbeidstrykk oppnås en fin og jevn finish. Dette betyr man ikke behøver å benytte rondeller i flere forskjellige kornstørrelser. Rondellene har en åpen struktur, som minsker risikoen for tetting og er derfor ideelle til rengjøring av overflater med lim rester eller bløte metaller som aluminium. Blaze Rapid Strip er i tillegg meget motstandsdyktig mot slitasje. Rondellene er bygget opp av en kraftig nylonfiber, som er belagt med slipekorn av keramisk aluminiumoksid og et avansert bindemiddel. Rondellene er montert på spindel til bruk i elektriske eller pneumatiske maskiner. De finnes også i en variant med hull, for montering på løs spindel.

Blaze Rapid Strip rondellene brukes til grovrengjøring som for eksempel fjerning av glødeskall, rust, maling, overflatebehandling og grading av støpejern, stål, aluminium, glassfiber og komposittmaterialer samt rengjøring av naturstein. Det nye sortiment omfatter spindelmonterte rondeller i diameter 150 mm med 8 mm spindeldiameter samt rondeller med 13 mm hull i diameter 150 mm til bruk med løs spindel.

Emner

Kategorier


Saint-Gobain Abrasives AS er Norges ledende leverandør av slipeprodukter og inngår i Saint-Gobain Abrasives som er verdens største produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives har den seneste teknologien, leder utviklingen av nye slipematerialer og tilbyr et flertal ledende varemerker som Norton, Clipper, Nimbus, Flexovit, Winter og Baystate.

Kontakter

Audun Hjelseth

Audun Hjelseth

Sales Engineer Midt/Nord 90 62 39 27

Verdens største produsent av slipeprodukter

Saint-Gobain Abrasives AS er en av Norges ledende leverandør av slipeprodukter, og inngår i Saint-Gobain Abrasives som er verdens største produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives AS er en veletablert leverandør til norsk industri og er først og fremst kjent for et meget bredt produktsortiment av meget høy kvalitet. I Norge markedsføres flere av Saint-Gobains velkjente varemerker som for ekempel Norton, Flexovit, Winter, Clipper og Nimbus.