Gå videre til innhold
Stay Young er tilbake og slipper låta «Dancers» med dansbare hooks og allsangvennlige refreng. Foto: Eirik Ullebø Kopren
Stay Young er tilbake og slipper låta «Dancers» med dansbare hooks og allsangvennlige refreng. Foto: Eirik Ullebø Kopren

Pressemelding -

Bergensbaserte Stay Young slipper ny single og annonserer EP

Med fengende melodier og store gitarer er Stay Young et velvalgt soundtrack til gjenåpningen av landet og solfylte sommerdager. I 2019 debuterte de med albumet «Entry of Exit Park» og nå er de tilbake med låta «Dancers» som slippes fredag 25. juni. Dette er første låt ut fra deres kommende EP.

Hør «Dancers» her. 

Bandet har samarbeidet tett med Anders Bjelland i Broen Studio i Bergen. Sammen har de skapt et solid «comeback» siden 2019-debuten. Med inspirasjon fra britpop, The Soundtrack Of Our Lives og The Rolling Stones er «Dancers» ikledd dansbare hooks og allsangvennlige refreng.

- Vi gleder oss enormt til å slippe musikk igjen. Vi håper «Dancers» faller i smak. Det er mer der det kommer fra, sier vokalist Haavard Ellingsen.

«Dancers» er produsert av Anders Bjelland og slippes fredag 25. juni via bandet eget label Burning Feet Records.

Emner

Kategorier


Sesong 1 jobber med store og små arrangementer, innholdsproduksjon, podcast, PR, markedsføring, og innovasjon innenfor musikk- og kulturbransjen.

Kontakter

Simen Idsøe Eidsvåg

Simen Idsøe Eidsvåg

Pressekontakt Kreativ leder 41606851
Hanne Løkberg Riege

Hanne Løkberg Riege

Pressekontakt Pressekontakt 99385775

Vi rekrutterer fans.

Sesong 1 jobber med store og små arrangementer, innholdsproduksjon, PR, markedsføring, og innovasjon innenfor musikk- og kulturbransjen.

Sesong 1
Hausmanns gate 16
0182 Oslo
Norway