Gå videre til innhold
Natnael opptrer på fredagens Spellemannshow med låta «Ekko» fra Skaugum. Foto: Robin Bøe
Natnael opptrer på fredagens Spellemannshow med låta «Ekko» fra Skaugum. Foto: Robin Bøe

Pressemelding -

Kronprinsparet åpner opp dørene til Skaugum for Spellemann

Fredag førstkommende går Spellemann av stabelen på NRK 1, hvor den norske musikkbransjen skal hylles med en maratonsending fordelt på 2 deler. I TV-sendingen som begynner kl. 22.30 åpner Kronprinsparet opp dørene til Skaugum hvor både Det Norske Solistkor og Natnael gjør en opptreden. Kronprinsparet deler også ut en Spellemannpris.

I år reiser programleder Tarjei Strøm rundt i landet for å møte og hylle nominerte, vinnere og andre bransjeaktører. Hele reisen starter på Skaugum.

«Når Spellemann skal feire det spesielle musikkåret 2020 og gjøre stas på en bransje som er inne i en tøff tid, så er det ekstra hyggelig å kunne starte hos Kronprinsparet på Skaugum. De kjenner musikklivet godt og har et stort engasjement for norsk musikk og kultur.», sier programleder Tarjei Strøm.

Natnael ser stort frem til å fremføre låten «Ekko».

«Det er en enorm ære å få lov til å opptre på Spellemann og Skaugum. Det er nok en opplevelse jeg vil huske for alltid. Håper folk vil like det.», forteller Natnael.

I forkant av TV-sendingen blir åtte priser delt ut i flere av NRKs radioflater. Alle prisutdelingen som blir gjort i forkant vil også bli vist i TV-sendingene på NRK 1 fredag 16. april fra kl. 19.55. Se full oversikt over hvilke priser som deles ut når her.

Kategorier


Sesong 1 jobber med store og små arrangementer, innholdsproduksjon, podcast, PR, markedsføring, og innovasjon innenfor musikk- og kulturbransjen.

Kontakter

Simen Idsøe Eidsvåg

Simen Idsøe Eidsvåg

Pressekontakt Kreativ leder 41606851
Hanne Løkberg Riege

Hanne Løkberg Riege

Pressekontakt Pressekontakt 99385775

Relatert innhold

Vi rekrutterer fans.

Sesong 1 jobber med store og små arrangementer, innholdsproduksjon, PR, markedsføring, og innovasjon innenfor musikk- og kulturbransjen.

Sesong 1
Hausmanns gate 16
0182 Oslo
Norway