Gå videre til innhold
Presenningsklemmen fungerer utmerket når du for eksempel skal dekke over biler og båter.
Presenningsklemmen fungerer utmerket når du for eksempel skal dekke over biler og båter.

Pressemelding -

Svensk innovasjon! Selvlåsende presenningsklemme!

Disse svenskproduserte presenningsklemmene lar deg enkelt feste og forsterke fastsurringen av en presenning. Presenningsklemmen festes på kanten av presenningen og har en patentert konstruksjon som gjør at den kniper hardere til jo mer den belastes.

Presenningsklemmen fungerer på mange ulike materialer og fungerer utmerket når du for eksempel skal dekke over biler og båter, og den kan brukes til bygg- og hagearbeid eller camping. Klemmen er også til god hjelp der hvor hempene i presenningene har gått i stykker.

Klemmens unike konstruksjon sørger for at klemmen drar seg hardere til jo mer den utsettes for spenninger. Den riflede delen kniper seg fast i presenningen slik at den ikke kan slite seg. Når presenningen ikke lenger er nødvendig, er klemmen lett å løsne og flytte, og den kan brukes på en annen presenning.

Dersom klemmen har vært festet i sterk vind, kan klemmen dra seg kraftig til slik at den blir vanskelig å løsne. Et tips er da å bruke en mynt eller liknende for å lirke opp klemmen.

Presenningsklemmen fås i to størrelser, mini som tåler opptil 45 kg, og midi som tåler opptil 100 kg. Klemmen er laget av glassfiberforsterket nylon og produseres i Sverige.

Les mer om Presenningsklemme hos SmartaSaker:
https://www.smartasaker.no/no/artiklar/presenningsklemme.html

Related links

Emner

Kategorier

Regions


SmartaSaker selger smarte, funksjonelle, finurlige, praktiske og innovative dingser. Her finner du smarte problemløsere og morsomme gaver til deg selv og dine kjære. En stor del av sortimentet vårt er svenske innovasjoner, så du kommer garantert til å oppdage mange nye, unike og ekstra smarte saker.

Kontakter

David Lundström Nilsson

David Lundström Nilsson

Pressekontakt

Relatert innhold

Smarte saker du har savnet

SmartaSaker selger smarte, funksjonelle, finurlige og innovative dingser. Her finner du smarte problemløsere og morsomme gaver til deg selv og dine kjære. En stor del av sortimentet vårt er svenske innovasjoner, så du kommer garantert til å oppdage mange nye, unike og ekstra smarte saker.

SmartaSaker.no
Sankt Eriksplan 11
113 20 STOCKHOLM
Sverige
Besøk våre andre nyhetsrom