Gå videre til innhold

Pressemelding -

Upplev och upptäck med nya Solifer 2021

Det helt nya produktsortimentet från Solifer har en elegant, funktionell och lättillgänglig design. Om du vill ha frihet och äventyr är Solifers husbilar utrustade med allt du behöver för att underlätta till en trevlig resa. Produktsortimentet inkluderar vans, samt halv- och helintegrerade husbilar i omfattningen 6 m till 7,40 m, bilarna finns för två till fyra personer. Det finns sammanlagt 19 olika modeller att välja bland.

Bilarna finns i många olika planlösningar med såväl enkelsängar som dubbelsäng- samt Queen bed lösningar. Det kommer även en välutrustad specialutgåva som har Fiats nya DSG automatväxellåda till ett gynnsamt pris och med helt egen färgsättning.

- Jag är mycket glad att kunna presentera det produktutbud vi nu lanserar från Solifer säger SoliferPolars VD, Tony Ekström. Det är fantastiskt fina husbilar till ett mycket attraktivt pris. Vi har lyckats få in en mycket bra prestanda och rikligt med utrustning men kan ändå hålla priset på en rimlig nivå.

Alla bilar är mycket välisolerade och de helintegrerade bilarna har dubbelgolv, vilket gör dem väl anpassade till de nordiska förhållanden. Inredningens utformning grundar sig på ergonomiska undersökningar för att på ett så bra sätt som möjligt utnyttja de begränsade utrymmen som finns i en husbil.

På grund av covid-19-situationen i Europa har tillgången på komponenter varit begränsad och därför har produktionen av den nya produktserien blivit något försenad. De första bilarna av den nya årsmodellen beräknas finnas tillgängliga i oktober.

Emner

Kontakter

Ola Heggen

Pressekontakt CEO / Administrerende direktør +47 91 60 72 76
SoliferPolar
Mohagalia 4
2770 Jaren
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom