Gå videre til innhold
For FS 411 C-EM følger det også med et sagblad på hele 250 mm i diameter, som gjør denne profesjonelle ryddesagen enda mer effektiv i arbeidet.
For FS 411 C-EM følger det også med et sagblad på hele 250 mm i diameter, som gjør denne profesjonelle ryddesagen enda mer effektiv i arbeidet.

Pressemelding -

Mer effektiv gressrydding med nye maskiner fra STIHL

STIHL oppdaterer nå sortimentet med flere nye profesjonelle ryddesager. De nye funksjonene gjør maskinene mer effektive og arbeidet mer komfortabelt. Ryddesagene får en ny gressbeskyttelse som gir bedre mating av trimmertråd, noe som gir økt effektivitet i arbeidet i mark og grøntområder. Dessuten har styret fått en ny vinkel som gjør arbeidet mer ergonomisk.

Nyhetene finner vi på modellene FS 361 C-EM, FS 411 C-EM, FS 461 C-EM og FS 491 C-EM. Ryddesagene er i hovedsak beregnet på profesjonelle som jobber med større mark- og grøntarealer, og med oppdatert klippediameter blir sagene enda mer effektive.
– Hemmeligheten er en ny gressbeskyttelse som slipper ut mer trimmertråd. Dermed økes produktiviteten betydelig og brukeren kan jobbe raskere, sier Mats Gustafsson, produktsjef i STIHL Norden.

For FS 411 C-EM følger det også med et sagblad på hele 225 mm i diameter, noe som også kan kjøpes som tilbehør til andre modeller. Dessuten får ryddesagene en ny, optimalisert vinkel på håndtakene, noe som muliggjør en enda mer ergonomisk arbeidsstilling.

– Tilsynelatende små justeringer som vinkelen på et håndtak kan ha veldig stor betydning, det forenkler for brukeren på helt riktig måte. Dette er profesjonelle ryddesager som er utviklet for mer effektiv gressrydding. Men ergonomien er et veldig viktig aspekt, og med et mer komfortabelt styre blir hele arbeidsopplevelsen bedre, sier Mats Gustafsson.

Samtlige modeller er utstyrt med STIHL ErgoEasy2Start som standard, et system som forenkler og krever mindre kraft ved oppstart av maskinen. En annen nyhet er at alle modellene har blitt oppdatert til den nyeste generasjonen av STIHL M-Tronic, 3.0, som er en elektrisk motorstyring som innebærer økt kontroll over tenningstid og drivstoffdosering samt elektronisk presisjon.

De nye modellene er tilgjengelige fra og med våren 2022 hos STIHL forhandlere.

Ønsker du mer informasjon, kan du kontakt:
Mats Gustafsson, produktchef STIHL Norden,
0302-248 00, mats.gustafsson@stihl.se
Emma Birgersson, Nordic PR & Communications Manager,
+46 73-736 23 14, emma.birgersson@stihl.se.

Related links

Emner

Kategorier


STIHL leverer maskiner og produkter for hage, skog og grøntområder. Via sertifiserte forhandlere tilbyr vi blant annet batteridrevne hagemaskiner som robotgressklippere, hekksakser og gresstrimmere, samt høytrykksvaskere, motorsager, ryddesager og smarte løsninger for både privatpersoner og profesjonelle brukere. STIHL er et globalt konsern med kvalitet og sikkerhet som motto, og vi arbeider for å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Konsernet har rundt 18 200 ansatte, og hadde en omsetning på 4,58 milliarder euro i 2020. Det nordiske hovedkontoret ligger i Sverige, med virksomhet i Norge, Danmark og Finland. Les mer på www.stihl.no.

Kontakter

Emma Birgersson

Emma Birgersson

Pressekontakt PR og kommunikasjonssjef STIHL Norden +46 73 736 23 14

Tradisjon og kvalitet siden 1926

STIHL leverer maskiner og produkter for hage, skog og grøntområder. Via sertifiserte forhandlere tilbyr vi blant annet batteridrevne hagemaskiner som robotgressklippere, hekksakser og gresstrimmere, samt høytrykksvaskere, motorsager, ryddesager og smarte løsninger for både privatpersoner og profesjonelle brukere. STIHL er et globalt konsern med kvalitet og sikkerhet som motto, og vi arbeider for å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Konsernet har rundt 19 805 ansatte, og hadde en omsetning på 5,3 milliarder euro i 2023. Det nordiske hovedkontoret ligger i Sverige, med virksomhet i Norge, Danmark og Finland. Les mer på www.stihl.no.

STIHL Norge
Framnesveien 3B
3202 Sandefjord