Gå videre til innhold
Subaru er hovedsponsor av Birken
Subaru er hovedsponsor av Birken

Blogginnlegg -

Birken-eventyret braker løs igjen

Endelig! Nå er det klart for nye Birken-opplevelser igjen. 28.august tråkker syklistene til, mens løperne langer ut 4. september. Birken handler om mestring, stolthet og glede – og har stor verdi for glade mosjonister, måljegere og merkejegere i alle aldre. Tenk at så mange som trener iherdig får satt formen på prøve på vei mot Lillehammer. Birken er en rå opplevelse! Subaru heier på alle, og er en del av laget som gjør Birken mulig.

Subaru tar deg dit du vil, når du vil – og det passer jo bra for aktive Birken-deltakere, enten det er for å komme seg sikkert fram til utallige treningsøkter i det fri, til startstreken på Rena eller komfortabelt hjem etter utført bragd. Men de slitsomme kilometerne mellom start og mål, må dere nok klare sjøl;-)

Birken er for aktive folk i alle aldre i hele landet. Det samme er Subaru. Derfor er vi hovedsponsor. Nå gleder vi oss til å vise fram vår første elbil. Den heter Solterra og kommer i 2022. Vi er sikre på at Solterra blir en pålitelig treningspartner for mange i Birkenfamilien!

Vi ses på Birken og ønsker alle deltakere lykke til!

Kategorier

Kontakter

Torbjørn Lie

Torbjørn Lie

Pressekontakt Daglig leder 97596199

Subaru Norge

Allerede for 45 år siden solgte vi vår aller første Subaru i Norge. Siden har vi solgt over 55.000 biler til det norske folk. Vi er stolte og takknemlige! Subaru har vært en pionér på firehjulstrekk, og det er nok det merket er mest kjent for i dag.

Subaru Norge
Masteveien 4
1481 Hagan
Norge