Gå videre til innhold
Oppdateringer på Subaru Solterra AWD

Pressemelding -

Oppdateringer på Subaru Solterra AWD

Subaru har gjennomført flere oppdateringer på den 100% elektriske SUVen Solterra AWD. Nå er både effekten av hurtiglading og visning av estimert rekkevidde betydelig forbedret.

Samtidig med oppdateringene innfører Subaru nå en salgskampanje hvor man får med 3 år/ 45.000 km servicepakke på kjøpet, og kan velge mellom 1,49% rente/0,- kontant* de 3 første årene eller vinterhjul på 18" alufelg. Kunden bestemmer selv.

- Vi er glade for all tilbakemelding vi har fått. Vi setter stor pris på den ærlige dialogen vi har med våre trofaste kunder og forhandlere, uten dem ville vi ikke fått på plass oppdateringen så raskt, sier en takknemlig Torbjørn Lie, daglig leder i Subaru Norge.

    Med permanent firehjulstrekk, X-mode, Grip Control og høy bakkeklaring er allværsbilen overlegen på røffe forhold. Nå ser Subaru fram til å kunne tilby en oppdatert Solterra AWD til kunder i hele landet.

    Oppdateringen gir følgende forbedringer:

    • Forbedret ytelse ved hurtiglading ved batterinivå over 80%. Oppdateringen tillater også flere antall hurtigladinger per døgn. (Refererer til DC-lading fra 10 % til 80 % med 150 kW lader.)
    • Forbedret estimat for rekkevidde ved at rekkeviddebufferen er gjort synlig for føreren i displayet.
    • Forbedret nøyaktighet i estimert rekkevidde ved bruk av klimaanlegg. Den forventede effekten bruk av klimaanlegget har på rekkevidden, er nå i tråd med de faktiske forholdene.
    • Forbedret rekkeviddeindikator med batteristatus i prosent både under kjøring og lading.

    Etter vel gjennomførte oppdateringer ser en optimistisk Subaru-sjef nå bare fremover.

    - Vi innrømmer at det har vært noen humper i veien, men heldigvis er vi i Subaru overlegen på fremkommelighet, sier Lie.

    *Månedsbeløp å betale 5799 kr, Bilpris 510 900 kr, Egenkapital 0 kr, Etablerings--/ tinglysingsgebyr 4995 kr, Termingebyr 95 kr, Lånebeløp inkludert etablerings --/ tinglysingsgebyr 515 895 kr, Nedbetalingstid 8 år, Flytende nominell rente f.t. 1,49 %, Effektiv rente f.t. 3,86 % de første 3 årene, deretter flytende nominell rente 5,99% f.t. Kostnad 84 741 kr, Totalt å betale for lånet 595 641 kr. Renten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Renten kan endres ved utbetalingstidspunktet, hvis det har vært renteendringer mellom søknadstidspunktet og utbetalingstidspunktet. Lånet ytes av DNB Bank ASA og det tas pant i bilen som sikkerhet. Gjelder kontrakter signert i kampanjeperioden 02.05.23 til 30.06.23/begrenset antall. Forbehold om endelig kredittgodkjennelse og eventuelle feil i annonsen.

    Emner


    Allerede for 45 år siden solgte vi vår aller første Subaru i Norge. Siden har vi solgt over 55.000 biler til det norske folk. Vi er stolte og takknemlige!

    Det har vært en eventyrlig reise. Ikke bare for oss i Subaru Norge, men også for alle Subaru-eiere som har kommet fram dit de vil, når de vil – året rundt, landet rundt!

    Svært mange har fulgt oss lojalt gjennom årene. Mil etter mil, modell etter modell. Med Subaru sin uslåelige driftssikkerhet kommer du trygt og godt fram, uansett vær og kjøreforhold. Det har vist seg å passe perfekt for mange nordmenn.

    Kontakter

    Torbjørn Lie

    Torbjørn Lie

    Pressekontakt Daglig leder 97596199

    Subaru Norge

    Allerede for 45 år siden solgte vi vår aller første Subaru i Norge. Siden har vi solgt over 55.000 biler til det norske folk. Vi er stolte og takknemlige! Subaru har vært en pionér på firehjulstrekk, og det er nok det merket er mest kjent for i dag.

    Subaru Norge
    Masteveien 4
    1481 Hagan
    Norge