Skip to main content

Ny hotelldirektör på TanumStrand hotell och konferens

Nyhet   •   okt 10, 2019 11:55 CEST

Då nuvarande hotelldirektör Peter Karlsson kommer påbörja nytt arbete på Norlandia Hotell Group som vice driftdirektör från årsskiftet har idag en ny hotelldirektör rekryteras.

Det är Marit Björnland som närmast kommer från en befattning som hotelldirektör för Scandic Brennemoen i Østfold. Marit är bosatt i Sarpsborg, hon är gift och har två barn.

Marit har lång erfarenhet inom hotell, spa och resortverksamhet. Hon har tidigare haft tjänster som administrerande direktör på Son Spa och Quality hotel Sarpsborg. Dessutom har hon lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring inom hotellbranschen. Marit var med under öppningen av Strömstad Spa år 2007 som försäljnings- och marknadsdirektör, så hon har erfarenhet av både den svenska och norska konferensmarknaden.
- Jag ser väldigt mycket fram emot att få börja som hotelldirektör på TanumStrand. De senaste åren har TanumStrand haft en positiv utveckling med ny spa-anläggning och renovering av rum och restaurang. Nu ska jag tillsammans med det duktiga teamet på TanumStrand ta hotellet till nya höjder och utveckla det till att bli en av de absolut bästa konferens- och spa-anläggningarna i hela Bohuslän, säger Marit Björnland.

Ytterligare information lämnas av:

Marit Björnland, ny hotelldirektör, tel +47 97522311

Fredrik Larsson, styrelseledamot, tel +46 707511000 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.