Gå videre til innhold
Konserten holdes i historiske omgivelser omkranset av  gamle fly, biler og motorsykler.
Konserten holdes i historiske omgivelser omkranset av gamle fly, biler og motorsykler.

Pressemelding -

Presseinvitasjon - gratiskonsert med Hkeem på museet

Torsdag 30. juni fra kl.17:00 åpner Teknisk Museum dørene for ungdommene i Oslo – helt gratis!

Dere er hjertelig velkommen til å overvære arrangementet.

På programmet blir det musikk, gøy og læring i trygge omgivelser. Stovnergutten og rapmusikeren Hkeem holder konsert, DJ og tidligere NTNU-student i musikkteknologi – William French – skal snakke om koding og musikk, og spille for oss. I tillegg er museets brede tilbud av aktiviteter åpne for alle.

Konserten holdes i historiske omgivelser blant gamle fly, biler og sykler. Se bilde nederst.

Arrangementet er et samarbeid med Equinor og deres sponsorprogram Morgendagens helter.

400 forhåndsregistrerte billetter ble revet bort på få dager. Det vil også deles ut 100 billetter i døra fra kl. 17 og ubenyttede billetter frigis kl. 18.

Under følger program for kvelden, og her erpressemeldingen til konserten. Det vil være mulig å intervjue Hkeem, Frode Meinich, direktør på Teknisk Museum og Anniken Haugen Jebsen fra Equinor under arrangementet.

Program

• Sted: Teknisk museum, Kjelsåsveien 143

• Dørene åpner 17:00 og stenger kl. 20:30

• Arrangementet er alkoholfritt

• Grilling (gratis)

• Aktiviteter på museet

• William French spiller og snakker om koding og musikk

• Konsert med Hkeem

Håper å se dere 30. juni.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om Norsk Teknisk Museum

Nasjonalmuseet for teknologi, industri, naturvitenskap og medisin og et eldorado for utforskende i alle aldre og kåret som Oslo beste opplevelse for barn. 

Museet har over 25 permanente og temporære utstillinger om energi, olje, industri, medisin, fly, biler og tog. Visjonen er å være det mest engasjerende, kunnskapsgivende og morsomste museet. Misjonen er å være nasjonalt referansesenter for forskning, formidling og forvaltning av teknologiens, medisinens og vitenskapens historie og muligheter. Museets tar mål av seg til å koble historien med nåtid og fremtid. 

Oslo vitensenter setter undring og opplevelse i fokus. Med over hundre interaktive installasjoner kan naturvitenskapelige og teknologiske prinsipper utforskes innen temaene energi, fysiske fenomener, kroppen, matematikk og verdensrommet.

Nasjonalt medisinsk museum er den sentrale forvalteren av materiell og immateriell kulturarv på helse- og medisinhistorie. Målet er å være en møteplass for ulike miljøer, forståelser og erfaringer. Det formidles eldre og nyere helse- og medisinhistorie åpent og tverrfaglig. Det legges til rette for utvikling av ny kunnskap og refleksjon. Den nyeste utstillingen er Liv og død. 

Kontakter

Laila Andersen

Laila Andersen

Pressekontakt Avdelingsleder for kommunikasjon og marked 90038772
Jill Bottolfsen

Jill Bottolfsen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 92628011

Relatert innhold

En gullgruve for nysgjerrige i alle aldre

Nasjonalmuseet for teknologi, industri, naturvitenskap og medisin og et eldorado for utforskende i alle aldre og kåret som Oslo beste opplevelse for barn.

Teknisk museums utstillinger: Museet har over 25 permanente og temporære utstillinger om energi, olje, industri, medisin, fly, biler og tog. Visjonen er å bli Norges mest synlige, dristige og dialogorienterte museum.

Oslo vitensenter setter undring og opplevelse i fokus. Med over hundre interaktive installasjoner kan du utforske naturvitenskapelige og teknologiske prinsipper innenfor temaene energi, fysiske fenomener, kroppen, matematikk og verdensrommet.

Nasjonalt medisinsk museum viser permanente og temporære inneholder medisinhistoriske utstillinger og har samlinger av gjenstander, bøker og arkivalia. Museet er integrert i Norsk Teknisk Museum.

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo
Norge