Gå videre til innhold
Vicente Mollestad | More Lost Summers of My Youth

Bilde -

Vicente Mollestad | More Lost Summers of My Youth

Separatutstilling ved Telemark kunstsenter 23. januar - 28. februar 2021. Interaktiv utstilling med arkademaskiner, bordtennisbord, skulpturer og malerier. Utstillingen er støttet av Norsk kulturråd. Vicente Mollestad er også mottager av Skien kommunes kunstnerstipend 2021.
  • Lisens: Ikke-kommersiell bruk
    Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt med andre, forutsatt at innholdet er uendret, brukt i sin helhet og i en ikke-kommersiell hensikt. Opphavsmannen skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
  • Kreditering: Istvan Virag
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 7127 x 4771, 16.4 MB
Last ned

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Hilde Tørdal

Hilde Tørdal

Pressekontakt Daglig leder
Linda S. Olsen

Linda S. Olsen

Pressekontakt Prosjekt- og formidlingsleder 41654633

Relatert innhold

Telemark kunstsenter er et regionalt kunstnerstyrt senter for samtidskunst som holder til i Skien, i bygningen til gamle Norges Bank fra 1849.

Vi formidler samtidskunst skapt av nålevende kunstnere og har som formål å sikre kunstneres ytringsfrihet i samfunnet. Vi utfører oppgaver på vegne av offentligheten, som å oppnevne kunstkonsulenter til kunst i offentlige rom-prosjekter, produserer turneer for Den Kulturelle Skolesekken, holder kurs for kunstnere og arrangerer, tilbyr omvisninger for grupper og kunstnerverksted for barn i Kunstlabben vår. Vi er medeier av kunstfestivalen Greenlightdistrict. I utstillingsperiodene er åpningstidene 12.00-16.00 hver dag utenom mandager. Ta kontakt med oss om du ønsker omvisning eller har spørsmål om billedkunst eller kunsthåndverk.

Telemark kunstsenter
Liegata 8
3717 Skien
Norge