Gå videre til innhold
TOOLS åpner ny avdeling i Bærum

Pressemelding -

TOOLS åpner ny avdeling i Bærum

TOOLS regner med økt aktivitet i bygg- og anleggsbransjen i Asker og Bærum i årene som kommer. Nå åpner ny avdeling på Rud i Bærum.

– TOOLS har savnet en mulighet til å betjene kunder i Asker og Bærum på en bedre måte. I tillegg til den lokale bygg- og serviceaktiviteten som  allerede eksisterer, ser vi at det vil bli en betydelig økning i infrastruktur- og bygg og anleggsvirksomheten her i årene fremover, sier markeds- og driftssjef i TOOLS Oslo og Akershus, Borger Løfsgaard.

Derfor åpner TOOLS Bærum dørene på Rud mandag 3. november 2014. Avdelingen vil først og fremst være et bindeledd til drift- og servicemarkedet og bygg- og anleggsnæringen i regionen.

– Ikke minst for de som driver mobil service er det viktig at TOOLS nå får en sammenhengende kjede av butikker mellom Drammen og Gardermoen, sier Løfsgaard.

TOOLS er totalleverandør til industri, bygg & anlegg, olje & gass og offentlig forvaltning, og har ca. 60 avdelinger rundt om i hele landet.

– I butikken i Bærum vil tilby et basissortiment innen det meste av maskiner, verktøy, klær, verneutstyr og annet industrielt forbruksmateriell. Samtidig vil gode logistikkordninger både fra hovedlager og de andre avdelingene i Stor-Oslo sikre god leveringsevne av hele TOOLS-sortimentet, forteller Løfsgaard.

Den nye avdelingen i Bærum vil primært dekke Asker og Bærum, men sammen med de øvrige avdelingene i regionen også bidra til å styrke den totale dekningen i Stor-Oslo.

– Vi gleder oss til å ta imot nye og eksisterende TOOLS-kunder i våre nye lokaler i Bærum, sier Løfsgaard.

TOOLS AS avd. Bærum
Adresse: Olav Ingstads vei 1, 1351 Rud
Åpningstider: Man-fre 07.00-16.00
Telefon: 46 81 94 94
E-post: post.baerum@tools.no

For mer informasjon:
Borger Løfsgaard, markeds- og driftssjef TOOLS Oslo og Akershus
borger.loftsgaard@tools.no, (+47) 90 52 82 70 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


TOOLS er Nordens ledende leverandør av verktøy, maskiner, verneutstyr, forbruksmateriell og relaterte tjenester til proffmarkedet. Med 60 butikker og over 700 kompetente medarbeidere i Norge bidrar vi til å gjøre våre kunders drift enklere, sikrere og mer lønnsom. TOOLS omsetter for 2,4 mrd kroner og har sitt hovedkontor på Mastemyr utenfor Oslo. For mer informasjon, besøk tools.no.

Kontakter

Anders Olaussen

Anders Olaussen

Pressekontakt Markedskommunikasjon- og Medieansvarlig 95070016

TOOLS er en av Nordens ledende leverandør av verktøy, maskiner, arbeidsklær verneutstyr, forbruksmateriell og relaterte tjenester til proffmarkedet.

TOOLS er en av Nordens ledende leverandør av verktøy, maskiner, arbeidsklær, verneutstyr, forbruksmateriell og relaterte tjenester til proffmarkedet. Med 56 butikker og over 600 kompetente medarbeidere i Norge bidrar vi til å gjøre våre kunders drift enklere, sikrere og mer lønnsom. TOOLS AS omsetter for ca. 2,6 milliarder kroner og har sitt hovedkontor på Kolbotn utenfor Oslo. TOOLS er en del av Alligo.

TOOLS
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen
Norway