Gå videre til innhold
VB i strategisk samarbeid med Free Energy

Pressemelding -

VB i strategisk samarbeid med Free Energy

Rørleggerkjeden VB har inngått et strategisk samarbeid med Free Energy om varmebransjens ”Tesla”.

Varme og energi er et viktig satsningsområde for rørleggerkjeden VB og de rundt 200 medlemsbedriftene.

Som et ledd i dette har VB inngått et strategisk samarbeid med Free Energy om leveranser, montering og service av det innovative HYSS-systemet (Hybrid Solar System) som Free Energy leverer.

Free Energy er en norsk leverandør av varmepumper som er kjent for sin innovative og prisbelønte hybridvarmepumpe. Varmepumpen kombinerer en moderne bergvarmepumpe med termiske solfangere og gir dobbel så stor årsvarmefaktor som Enovas nyeste energimåling av tradisjonelle bergvarmepumper.

Flere av rørleggerbedriftene i VB har allerede testet ut varmepumpesystemet og er svært fornøyd med å kunne tilby en så god løsning i markedet.

- Med dette samarbeidet kompletterer vi vårt sortiment av varmepumper og sikrer at rørleggerbedriftene i VB får eksklusiv tilgang til det miljøeffektive HYSS-systemet. Med våre 200 rørleggerbedrifter gjør vi denne nyskapende vamepumpeløsningen tilgjengelig for kunder i hele landet, sier leder for marketing og kommunikasjon i VB, Rita Horsdal Jønsberg.

Varmepumpeløsningen betegnes gjerne som varmebransjens ”Tesla”, siden den har beste ytelse, overvåkes online, betjenes med en iPad og programvaren oppdaterer seg automatisk.

HYSS passer svært godt for både nybygg og til å erstatte allerede eksisterende varmepumper. HYSS er spesielt interessant som alternativ til oljefyr, siden dette systemet gir størst besparelse. Ikke minst kan Enova gi støtte med mer enn kr 60.000.

- Free Energys varmepumper er utviklet for det norske markedet og strømnettet, siden HYSS-pumper opp til 12 kW kun krever 1 faset 16A. Det gjør installasjonen både enklere og til lavere kostnader for kunden. - VB-bedriftene er svært kompetente med dyktige rørleggere som både har kunnskaper og ønsker å gjøre det lille ekstra for sine kunder, sier Marcus Kanewoff, daglig leder i Free Energy.

For ytterligere informasjon, kontakt

Salgs- og markedssjef i VB, Stine Pedersen telefon 414 89 150

Teknisk leder i Free Energy, Einar Torset, telefon 468 88 440, free-energy.com

Emner

Kategorier


Om VB

VB er en landsdekkende rørleggerkjede for både privat- og proffmarkedet. Med sine 200 rørleggerbedrifter og 1650 kunnskapsrike fagfolk leverer VB vann, varme og energi til hele Norge.

Kontakter

Henriette Gill

Henriette Gill

Pressekontakt Leder Markedsføring og kommunikasjon, VB Gruppen 90658933

Vi leverer vann, varme og energi til hele Norge!

Våre 160 rørleggerbedrifter og 1900 kunnskapsrike fagfolk får daglig muligheten til å utføre et vidt spekter av oppdrag for stadig flere kunder rundt omkring i vårt landstrakte land: Enten det er i store eller små hus, næringsbygg, skoler, skip, sykehus eller andre offentlige bygg – vi rådgir, installerer, drifter og vedlikeholder alt du kan tenke deg innen de tre områdene – og vi gjør det for både privat- og proffmarkedet.

VB Gruppen
Gamle Forusveien 49
Postboks 280 4066 Stavanger
Norge