Press release -

AddSecure Smart Transport benoemt nieuwe VP Sales

Sales management executive Kim Kristiansen zal de volgende fase van omzetgroei aansturen bij de bedrijfseenheid van AddSecure voor Fleet en Transport Management Systemen.

AddSecure, een toonaangevende Europese van premium oplossingen voor beveiligde gegevens en kritische communicatie, heeft vaandaag aangekondigd dat Kim Kristiansen werd benoemd tot nieuwe VP Sales voor zijn Smart Transport.

Sinds de overname van de provider Fleet en Transport Management Systemen Vehco - onlangs omgedoopt tot AddSecure Smart Transport - heeft de bedrijfseenheid haar verkoopvoorwaarden versterkt en uitgebreid in verschillende Europese landen.

Kim Kristiansen, een ervaren leidinggevende en bedrijfsontwikkelaar, komt over van TARGIT Inc., waar hij de functie van CEO bekleedde. Kristiansen leidt al meer dan 25 jaar winnende verkoopteams en bouwt en beheert snelgroeiende verkooporganisaties voor technologie. Hij nam de functie op 1 mei aan en is gestationeerd in Kopenhagen, Denemarken.

Kim Kristiansen zal als VP Sales Smart Transport een integraal onderdeel uitmaken van het AddSecure Smart Transport-managementteam, met de nadruk op het ontwikkelen en implementeren van de verkoopstrategie voor groei in heel Europa.

"Ik ben erg enthousiast om lid te worden van AddSecure en mee te helpen met het uitvoeren van de groeistrategie van het bedrijf. Ik kijk er naar uit om voort te bouwen op de huidige successen van Smart Transport en me te concentreren op het vergroten van de inkomsten, en op het opbouwen van langdurige internationale partnerschappen”, zegt Kim Kristiansen.

“We zijn verheugd dat Kim zich bij ons voegt. Kim is een ervaren leidinggevende met een staat van dienst in het groeien en ontwikkelen van een uitstekend verkoopteam in verschillende regio's. Hij zal een grote aanwinst zijn, zowel op het gebied van verkoopleiderschap als algemeen uitvoerend leiderschap”, zegt Johan Frilund, Algemeen directeur, AddSecure Smart Transport.

Het aanbod van AddSecure Smart Transport bestaat uit een complete reeks tools voor het volledige order to cash proces voor eigenaren van commerciële wagenparken en logistieke providers, waaronder voertuig- en wagenparkbeheer, chauffeursbeheer, werktijd- en salarisbeheer, transportbeheer, trailer en activa beheer en mobiel personeelsbeheer. 

Related links

Topics

  • Data, Telecom, IT

Categories

  • iot
  • recruitment
  • smart transport
  • secure critical communications
  • addsecure

About AddSecure
AddSecure is a leading European provider of premium solutions for secure data and critical communications. The company serves over 50 000 business customers and partners around Europe with secure communications and solutions that help customers safeguard their life- and business-critical applications. This helps save lives, protect property and vital societal functions, and drive business.
AddSecure serves customers in the security and safety industry, in building security and automation, in digital care, in transport and logistics, in utilities and smart cities, and more. Customers are provided with solutions within Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue, and Smart Transport.
The company, founded in the early 1970s, today employs more than 550 staff in 13 countries. AddSecure is headquartered in Sweden, and has regional offices as well as a network of distributors around Europe. AddSecure is majority-owned by Castik Capital, a European private equity fund with a long-term approach to value creation, founded in 2014.

Contacts

Kristina Grandin

Press contact Director Corporate Communications +46 70 689 52 08

Related content