Press release -

Sveriges bästa hockeybutik 2014/2015 utsedd

Bauer Hockey, världens ledande tillverkade av ishockey utrustning, har utsett säsong 2014/15 års bästa svenska hockeybutik - Team Sportia Hockeystore i Jönköping.

Motiveringen till utnämningen lyder: Team Sportia Hockeystore i Jönköping är en relativt nyöppnad butik som verkligen framhäver en genuin hockeyupplevelse med kunden i fokus.

All personal i butiken innehar en hög kunskap om hockey och tillhörande produkter. Genom ett helhetstäckande sortiment av BAUERS SUPREME, NEXUS och VAPOR serier, möter de kunders behov baserat på spelstil, nivå och kroppsform på ett väldigt professionellt sätt.

Personalen innehar även en hög passion och personligt engagemang för sporten där samtliga arbetar för att vara en influens i regionen genom intresse och engagemang i lokala hockeyföreningar. 

- Team Sporta Hockeystore i Jönköping har ett engagemang och passion för hockey som få återförsäljare innehar. De har en produktkunskap och en servicenivå som gör att slutkonsumenten alltid får värdefull vägledning i sitt val av utrusning. De är även en högt värdesatt affärspartner till oss som lägger hög fokus på affärsutveckling och gemensamma marknadsaktiviteter. Det är en ära för oss på Bauer Hockey att få överlämna denna utmärkelse som ett bevis för deras driv och långsiktiga strävan att föra kategorin hockey framåt, säger Mattias Sahlin, försäljningschef för Bauer Hockey Skandinavien.

Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • bauer
  • bauer hockey
  • hockey
  • team sportia
  • jönköping

Bauer Hockey är världens främsta designer, marknadsförare och tillverkare av hockeyutrustning. Företaget grundades i Kitchener, Ontario, i Kanada, 1927, då Bauer tog fram den första skridskon där en skena fästes på en känga, vilket kom att förändra hockeyn helt. Sedan dess har Bauer fortsatt utvecklingen av branschens mest eftertraktade produkter, däribland de oerhört framgångsrika produktserierna Supreme ®, Nexus ® och Vapor ®. Bauer Hockey, Mission Roller Hockey, Maverik Lacrosse, Cascade Sports och Inaria är märken som tillhör Bauer Performance Sports, ett aktiebolag som har tecknats på Toronto Stock Exchange (BAU). För mer information, besök Bauer Hockeys webbplats på www.BAUER.com.

Contacts

Marcus Johnsson

Marketing Manager Europe 031-7055209