Press release -

75 år med tæpper – det var kattens

Mange forbinder egetæpper med den hvide killing Mis ege, som i mange år prydede egetæppers annoncekampagner. Meget er sket siden da, og i dag kan virksomheden se tilbage på 75 år med tæpper i alle afskygninger og farver. Det fejres landet over med jubilæumstilbud.

I oktober fylder egetæpper 75 år, og ifølge administrerende direktør, Svend Aage Færch Nielsen, er der dog tale om en ung jubilar, som følger med udviklingen inden for både design og teknologi – også når det gælder tæpper til boligen.

”Vi er en moderne virksomhed, og vi ønsker hele tiden at være fremme i skoene, når det
kommer til design og teknologi. Derfor har vi altid en finger på pulsen og følger med i, hvad der rører sig," siger Svend Aage Færch Nielsen.

På forkant gennem 75 år
egetæpper blev grundlagt af Mads Eg Damgaard – en visionær dansk iværksætter, der var en ener
indenfor sit område.

”Mads Eg Damgaard var kompromisløs på mange områder, og han havde en klar holdning
til, hvordan hans virksomhed skulle køres. Helt fra begyndelsen blev det besluttet, at virksomheden skulle være designorienteret, og selv i dag er det stadig vores ledestjerne, at vi gerne vil være med til at sætte dagsordenen for interiørdesign i vores branche. Og samtidig laver vi tæpper, der tåler at blive
trådt på,” siger Svend Aage Færch Nielsen.

egetæpper har en af de mest avancerede produktioner i verden, der sikrer, at virksomheden
hver dag kan levere tæpper i høj kvalitet. 

”Ser man tilbage på de sidste 75 år, har vores investeringer i nye maskiner og fremstillingsmetoder gået hånd i hånd med nye krav til bogligindretningen og forbrugernes ønsker,” fortæller Svend Aage Færch Nielsen.

Jubilæumstilbud
Det er ikke kun hos egetæpper, at jubilæet fejres. Også de lokale tæppeforhandlere landet rundt markerer milepælen med jubilæumstilbud.

Ved køb af et egetæppe er der også mulighed for at få et eksemplar af børnebogen Mis ege på eventyr skrevet af Halfdan Rasmussen, en plakat med den nostalgiske killing, samt en lille
bamse, som selvfølgelig i anledningen af jubilæet er lavet som en lille kat.

For mere information, kontakt venligst:

Mads Lindegaard
Salgsdirektør
egetæpper a/s
Tel.: 97 11 88 11
E-mail: ml@ege.dk

Related links

Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • teknologi
  • tilbud
  • tæppe
  • jubilæum
  • 75 år
  • egetæpper
  • ege


ege er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med miljøet i højsædet.

virksomheden, der blev grundlagt i 1938, er fulgt med tiden og besidder den mest moderne teknologi i tæppebranchen. ege kan derfor levere tæpper med et hvilket som helst design med branchens korteste leveringstid.

Vi arbejder målrettet på at reducere miljøpåvirkninger fra produktionen af vores tæpper.

Contacts

Mette Frydensbjerg Jacobsen

Press contact PR & Communication Responsible PR & Communication +4597117464

Camilla Brodam Thorsager

Press contact International Marketing Koordinator +45 97117456