Press release -

1 ud af 3 handicappede i Danmark siger, at hoteller ikke gør det imødekomme tilgængelighedsbehov. .

Desuden sagde over halvdelen (52%) af de adspurgte, at de ikke havde alle tilgængelighedsoplysninger, før de besøgte.

[22. marts 2020] Ny europæisk bred forskning * fra Handiscover viser, at næsten en tredjedel (32%) af handicappede i Danmark siger, at hoteller, hvor de har boet, ikke har opfyldt deres tilgængelighedsbehov. Handiscover, en førende organisation for tilgængeligheds- og handicapdata, opfordrer nu hotelbranchen til at forberede sig på en rejsestart efter Covid tilpasset alle rejsende ved at forbedre deres tilgængeligheds- eller tilgængelighedsoplysninger, noget der er meget nødvendigt ifølge undersøgelsen.

Det antages, at mere end 45 millioner mennesker i Europa (1,4 millioner i Danmark) lever med en langvarig sygdom eller handicap, der kræver specifikke tilgængelighedsbehov, hvilket understreger vigtigheden af denne forskning for hotel- og hotelbranchen. Handiscover mener, at hvis tilgængelighed, tilgængelighedsinformation og større uddannelse var på plads i hele rejsebranchen, kunne EU-økonomien drage fordel af op til 25% i forhold til det nuværende niveau - det er næsten 196 milliarder euro. **

For at hjælpe virksomheder har Handiscover nu udviklet og frigivet en brancheførende 'Accessibility Standard' til hoteller, som den tilbyder gratis for at hjælpe hoteller med at begynde at arbejde på deres tilgængelighed alene. Virksomheder, der har brug for hjælp til at forbedre tilgængeligheden, kan tilmelde sig Handiscovers program for tilgængelighedsadministration. Programmet inkluderer tilgængelighed datastyring og vurdering, marketingekspertise til at kommunikere tilgængelighed til kunder og tilgængelighed og handicapuddannelse for at hjælpe hotelbranchen med at komme sig i en post-COVID-verden.

”Forbedring af tilgængelighed i hotelbranchen er ikke bare en“ god ”ting at gøre, det er den“ rigtige ”ting at gøre og kan generere enorme indtægtsstigninger for ejendomme! Handiscover Accessibility Management-programmet findes for at hjælpe hoteller og andre virksomheder med at arbejde med og forbedre tilgængeligheden på en nem måde til gavn for det daglige liv for millioner af mennesker, der lever med et handicap. ” siger Magnus Berglund, tilgængelighedsdirektør hos Handiscover.

Sebastien Archambeaud CEO Handiscover sagde "Lige siden vi lancerede Handiscover, har vores mål simpelthen været at bruge tilgængelighedsdata til at gøre det lettere at booke indkvartering for handicappede. Vi vil nu tage den viden og erfaring, vi har, med at arbejde med dem med tilgængelighedsbehov og hjælp hoteller og udbydere af indkvartering forbedrer tilgængelighed og viden. Vi vil fortælle virksomheder, at forbedring af tilgængelighed ikke er en omkostningsbyrde, men et middel til faktisk at forbedre forretningen ved at tilbyde flere kunder ”.

Undersøgelsen fra Handiscover.com afslørede også, at 58% af den handicappede befolkning, der krævede hjælp, siger, at personale på hoteller ikke var så vidende om tilgængelighedsbehov, som de kunne have været. Således demonstrerer det vigtigheden af tilgængelighedstræning og uddannelse blandt personale, ikke kun på hoteller, men på tværs af brancher.

Interviewmuligheder:

Magnus Berglund (og Dixie), tilgængelighedsdirektør, håndopdagelse.

Magnus har over 25 års erfaring med at arbejde med tilgængelighed i hotelbranchen og har konsulteret globalt, herunder i New York og House of Lords.

Fatmir Seremeti, svensk paralympianer, forfatter og inspirerende taler.

Sebastien Archambeaud, CEO, Handiscover.

Medieforespørgsler og interviewanmodninger:

Alex McNab, Handiscover Chief Communications Officer

E-mail: alex.m@handiscover.com

Telefon: +45 21 31 44 87

Topics

  • Travels

Categories

  • survey results
  • accessibility management

About Handiscover

Founded in 2015, Handiscover is building the global leader in Accessibility and disability data, with an aim to enable the world for people with disabilities. Handiscover started as an online community and accommodation booking website for people with limited mobility, but is now adding Accessibility Management for a business market in the hospitality industry and others, combining an Accessibility Certification and Education program. At the core lies a unique Accessibility standard and questionnaires, that helps gather unique granular data about accessibility, that can be verified with Handiscovers QA team.

Contacts

Alex McNab

Press contact Chief Communications Officer PR and Communications +45 21 31 44 87